Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1049 niezalogowanych)
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Wszak TP to skrót od TeleKompromitacja, po prostu bałagan w tej firmie mają. Co do ip to obecnie korzystając z technologii VOIP można mieć stacjanarny nr telefonu dzwoniąc z Chin

Druga rezerwacja dla klienta nieszukającego dziury w całym

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
michal_gurak napisał:
... Co do ip to obecnie korzystając z technologii VOIP można mieć stacjanarny nr telefonu dzwoniąc z Chin
A HA... aaa ...
---
Ja tylko tak się zapytałem z czystej ciekawości , ponieważ Ostatnio zabawiam się w lokalizację IP ... .
A korzystam z ogólnodostępnego programu .
---
Gdybym miał jakiś w tym Interes , to już dawno znałbym konkretny adres , tego nadajnika z którego tak strasznie się Pocisz ...
---
Ja Bawię się z Nudów po Pracy , a ty wietrzysz nie wiadomo co ...
---
Ponadto jesteś ŚMIESZNY ... ponieważ w Polsce , Nie można po numerze telefonu zlokalizować właściciela .
Natomiast w Norwegi jest to wykonalne o ile numer nie jest zastrzeżony .
---

Wiadomość od michal_gurak
2 Styczeń 2013, 16:32

Szanowny użytkowniku forum. W razie wątpliwości co do mojej lokalizacji proszę o niezwłoczny kontakt pod stacjonarny nr telefonu 0048 xx xxx xx xx , to n pewno rozwieje Pana wątpliwości. Jeśli chce się Pan bawić w detektywa to proszę bardzo. Chyba, że braknie Panu odwagi by zadzwonić Czekam

---
Nie muszę do ciebie dzwonić byś znał Mój numer . ponieważ jest On ogólnodostępny na Naszej Klasie ... teraz to ty się zabaw w detektywa ... tylko nie małpuj Rutkowskiego , on już się w Norge Zbłaźnił doszczętnie .
---
NIC to spadam stąd ...
Zaczyna robić się nieprzyjemnie , a nie to miałem w zamiarze ...

BĘC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Kolega Gabriel się chyba zawstydził. Nie zadzwonił, a chciałem być uczciwy i fair, więc podałem stacjonarny numer z Krakowa Pozdrawiam wszystkich, których nie zraża niespotykana zawiść na tym forum, z którą się jeszcze nie spotkałem.

Szanowni Państwo. 2 osoby mi już zaufało, przedstawiłem solidne dowody. Zapraszam do rezerwacji!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Jedyne co mnie zastanawia, to jaki to ma sens zamawiac u ciebie bilet jak mozna sobie zamowic na internecie za bardzo niskie ceny.
Byc moze widzisz w tym interes, bo jestes z Krakowa, a tam wiadomo jak powstal "drut aluminiowy"

Rozniaca w cenie jest raptem 20-30 zl. czyli 40-60 kr. Watpie, ze komus sie bedzie chcialo robic tyle zachodu za taka sume.
Podales lot w styczniu Sandefjord-Katowice cos ok.52 zl. a jna stronie wizzaira to samo za 71 zl, czyli zaoszczedzenie 21 zl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Makaryna napisał:

Podales lot w styczniu Sandefjord-Katowice cos ok.52 zl. a jna stronie wizzaira to samo za 71 zl, czyli zaoszczedzenie 21 zl

pewnie na pół litra starczy
i już mogą się połakomić
przecież włazy studzienkowe z ulic wyciągali i do skupu złomu nieśli aby podobny cel osiągnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
Panie Michale chetnie skorzystam bedac przy potrzebie.
Pozdrawiam Karolina

Skorzytalam juz z podobnej uslugi wybierajac sie do Tajlandi i zaoszczedzilam nie mala kwote.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Nawiązując do mojej wcześniejszej wypowiedzi o dokładniejszym czytaniu postów zaznaczam, że cena dotyczy przelotu w OBIE STRONY i to dla 2 osób. Pozdrawiam i trzymam kciuki w poszukiwaniu korzystniejszych możliwości taniego podróżowania. Dotyczy to szczególnie trochę lekkomyślnie napisanych wypowiedzi użytkowników 'Makaryna" i "jasta102". Panowie, tak to jest cena już dla 2 osób w obie strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów

(Pawel85GL)
Początkujący
Dobra wszystko piknie ekstra cacy ale cos ci mail niedziala no i jak klientela ma sie z toba kontaktowac ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Adres e-mail jest jak najbardziej poprawny. Podałem również nr telefonu. Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok