Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Tanie loty do i z Polski. Zapraszam serdecznie! - Norwegia

Czytali temat:
(1092 niezalogowanych)
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Szanowni Państwo. Jako, że jestem na forum nowy chciałbym się przywitać.

Nazywam się Michał Gurak i na codzień jestem pracownikiem jednej z krakowskich kancelarii dochodzących odszkodowań powypadkowych. Po pracy jestem zapalonym podróżnikiem.

Chciałbym zaproponować Państwu usługę polegającą na wyszukaniu i rezerwacji biletów lotniczych w bardzo korzystnych cenach. Bilety dostępne zarówno do Polski jak i Norwegii
Z racji posiadania znacznych zniżek w jednej z tanich linii latających po Europie jak również korzystając ze sprawdzonych metod rezerwacji jestem w stanie zarezerwować bilet dla Ciebie już od 30 zł za lot za pasażera (już z prowizją)

Za ww. usługę pobieram niewielką prowizję, która wynosi tylko 22 zł za lot za pasażera

Jak wygląda rezerwacja?

Rezerwacja jest dokonywana po uzgodnieniu terminu, potwierdzeniu ceny i przesłanie dowodu wpłaty za lot na moje konto. Po otrzymaniu potwierdzenia niezwłocznie przystępuję do rezerwacji.

Konieczne jest przesłanie informcji takich jak:
1. Kierunek wylotu (skąd i dokąd?)
2. Dokładna data (kiedy?)
2. Imię i nazwisko pasażera (oraz podanie czy jest to osoba dorosła, jeśli nie to w jakim wieku)
3. Twój nr telefonu do kontaktu
4. Adres e-mail pod który ma być wysłane potwierdzenie rezerwacji z kodem potwierdzenia

Od momentu otrzymanie potwierdzenia przelewu w maksymalnie 10 minut otrzymają państwo potwierdzenie lotu.

Jako dowód podsyłam dzisiejszą rezerwację dla mojej klientki, również do Norwegii. Z racji tego, że zniżka działa tylko w przypadku mojej obecności na rezerwacji, również jestem pasażerem jednak odbywać lotu już nie muszę

Dane do kontaktu:

Michał Gurak
tel: 0048 793 642 547
e-mail: taniewakacjekrakow@gmail.com

Zapraszam do współpracy i pozdrawiam - Michał Gurak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Zgadza się. A co jeśli do wylotu jest np tydzień albo 2,5 tygodnia?? Hm???? Albo np 4 dni?

Jeśli ktoś nie ma to zapraszam do serwisu, który ten sam bilet tylko dla 1 osoby oferuje za 183 zł

Da się zauważyć różnicę w cenie. I to znaczną

Szanowny kolega Czesio chyba wie, że złożenie wniosku kredytowego nie jest rozpatrywane w 4 dni a z Norwegii to ciężko takie coś w kilka dni załatwić (licząc z wydaniem karty). Poza tym naprawdę ciężko pracuję na to co mam. Pozdrowienia

Poniżej cena u konkurencji

Ponadto nie napisałem ani słowa, że jestem prawnikiem Proszę uważniej czytać posty!

Do tego jeśli szanowny kolega czesio na pewno zdaje sobie sprawę, że mieszkając w Norwegii na stałe posiadanie i płacenie polską kartą kredytową średnio się opłaca ze względu na kilkuprocentową prowizję banku za transakcje bezgotówkowe w walucie innej niż PLN. Jakoś na brak polskich klientów z zagranicy nie narzekam a znakomita większość to osoby z poleceń i stali klienci, którzy karty kredytowej nie chcą bądź mieć jej nie muszą a wolą porozmawiać z konkretną osobą, która je rzetelnie obsłuży a nie kupować bilety po złodziejskiej stawce przez automat

Ponadto służę pomocą w organizacji wczasów, organizacją przelotów kombinowanych (tak jak np lot na Gran Canarię za który zapłaciłem 254 zł w obie strony w Grudniu. Powodzenia życzę w szukaniu takich cen u konkurencji!

Mimo uszczypliwych uwag zapraszam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
czesio.:* napisał:
Ponadto nie napisałem ani słowa, że jestem prawnikiem Proszę uważniej czytać posty!

no taa...edycja postów...świetna rzecz...

Dokładniej specjalistą ds. odszkodowań osobowych, 3,5 roku w branży. Do tego trzeba mieć mocne nerwy a nie wykształcenie prawnicze, czesiu... proszę pisać na temat a nie odpowiedzi na poziomie dziecka z gimnazjum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
No baaa... czesiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
HA... HA...ha ....
---
Czesiu Komu Ty Pozazdrościsz ... ?
---
Że jako Amator w Prawie i zdobywaniu Klienta , bierzesz się za "BARY" z Profesjonalistą ...!? .
---
Przecież to co ogłosił ten Gość , to Jego CHLEB powszedni , zwykła i żmudna praca , by zarobić parę drobnych Ejro ... .
---
On tego nie robi z nudów i dla własnej satysfakcji ...
---
To jest przecież Jego Praca i to profesjonalna ...
---
A ostatnie Twoje pytanie o "podatki" to już poniżej ŻENADY z Twojej Amatorskiej strony .
---
Niemniej , życzę Wam Obojgu ...
MIŁEGO tego NOWEGO ROKU ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
W przeciwieństwie do niektórych nie wstydzę się nazwiska... czesiu. Leczę kontuzję, na Wyspach Kanaryjskich było cieplutko i naprawdę rowerem jeździ się tam super. Tylko kontuzja kolana jeszcze niewyleczona Nie muszę tkwić przy komputerze i chwalić się każdym wyjazdem, nawet tym rowerowym, żeby zaistnieć i poczuć, że się żyje (3900 km w sezonie 2012 rowerem) . Bynajmniej tak jak Ciebie, drogi użytkowniku tego forum z niezrozumiałych powodów opluwasz jadem ludzi dookoła, Twe wypowiedzi są pełne wulgaryzmów,opluwasz ludzi, którzy chcą za naprawdę śmieszne pieniądze pomóc swoim rodakom dostać się tanio i szybko do domów (może lepiej dać te kilkaset NOK i tłuc się autem dobę do swego domu ?), jeśli mam taką możliwość to wolę podróżować samolotem. Skąd tyle nienawiści? Myślisz, że jesteś anonimowy co dodaje Ci odwagi? Troszkę więcej zrozumienia dla ludzi. Bardzo Cię o to proszę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alexkawa napisał:
@czesio: a czy Pan kolega akwizytor, z ktorym debatujesz, odprowadza podatki, czy po prostu szuka frajerow bez znajomosci 3 slow w jezykach uwazanaych za obce?
Tu akurat , nie chodzi o znajomość języków w tą czy tamtą stronę .
---
Po prostu Gość ma system zniżek na wielokrotne loty zagraniczne .
---
Im więcej pozytywnych rezerwacji , tym większe zniżki .
---
Zwykły Emigracyjny Pasażer , nie jest w stanie Logicznie , dobić do takiego pułapu / pomijam jednostki , które latają do Polski codziennie , ponieważ taką mają pracę / .
---
Inaczej każdy jest poza konkurencją .
---
To żadne Mecyje , ostatnio duża część Pośredników wczasowych , dorabia sobie właśnie w ten sposób ... na waciki ... .
---
Miłego Tego Nowego Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Michał Gurak
(michal_gurak)
Wiking
Pierwszej klientce gratuluję zdecydowania i udanego czterodniowego pobytu w Paryżu. Lot w obie strony zakupiony za 88 zł. Dziękuję za zaufanie i pozdrawiam - Michał

Edit...

Panu Łukaszowi również. Bilet z Katowic do Oslo Torp dla 2 osób w obie strony za 52 zł (wycieczka jednodniowa) )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a czy wszystkie szczegóły tego businessu uzgodnione
z dyrekcją
MojejPolski.no?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
michal_gurak napisał:...Pierwszej klientce gratuluję zdecydowania i udanego czterodniowego pobytu w Paryżu.
Panu Łukaszowi również. Bilet z Katowic do Oslo Torp dla 2 osób w obie strony ...

Nie ma co się podniecać , ponieważ nie jesteś Pierwszy na Tym Forum który proponuje takie właśnie kombinacje .
---
Tylko tamten był bardziej tajemniczy i mniej wiarygodny .
---
A może On i Ty , to ta sama Osoba tylko teraz tak otwarcie i bardziej Oficjalnie .
---
Mam tylko takie pytanie .
Skoro pracujesz w Krakowie , to dlaczego twoje aktualne IP nadaje z Dolnego Śląska .
Wszak NEOSTRADA ma regionalizację anten , a rozrzut sam przyznasz jest znaczny .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok