Postanowilem napisac kolejny post tutaj bo tak naprawde to jest mi przykro. jest mi przykro ze w naszych rodakach jest tyle zawisci tyle zazdrosci tyle nienawisci do deugiego czlowieka, a to forum jest tego najdobitniejszym przykladem. Moze w tym nowym roku moderator zrobi w koncu porzadek z osobami dla ktorych forum to jest calym zyciem i jednoczesnie prubuja obrzydzic to tegoz otoz forum innych. jasta yastek hilton gabriel marianek i im podobni to smiecie ktorzy nic soba nie reprezentuja a tutaj sa zawsze na topie. pojawili sie tez nowe obszczymury. Kurwa dlaczego Polacy nie potrafia trzymac sie razem? Dlaczego kiedy jestem na promie nikt do nikogo nawet przyjaznie nie kiwnie glowa. dlaczego nie bylo proby zorganizowania czegos na sylwestra, dlaczego nie potrafimy sobie pomagac. ja w norwegii mieszkam 5 lat i bardzo mi sie tu podoba. zawsze staralem sie pomagac swoim rodakom i wiem ze konczylo sie to roznie. wiem ze czesto nie uslyszlem nawet dziekuje a zdarzyly sie pretensje. ale poznalem tez fantastycznych ludzi, kiedys spotkalem pod kiwi mlodego chlopaka, przyjechal tu w ciemno nie mial prawie pieniedzy, wogole nie zdawal sobie sprawy z tego jaki system panuje w norwegii myslal ze to jak w anglii, pomyslalem sobie ten gosc jest poprostu idiota, ale nie potrafilem nie pomoc, nie bylo to nic wielkiego ale pokazalem mu gdzie moze tanio przespac dalem troche jedzenia ktore mialem w domu, zalatwilem jakas prace zeby tylko worcil sobie normalnie do domu. po poltora roku przyszla do mnie paczka(byly tam ogorki i troche swojskiego jedzenia ale przede wszystkim zaproszenie na slub i naprawde szczere dziiekuje. od razu lepiej sie robi czlowiekowi. A Wy (smieciarze tego forum) jestescie tacy madrzy tylko przed komputerem a tak naprawde jedno wielkie dno bo kto normalny siedzi cale dnie na forum i dopieprza ludziom a sam jest niikim. Wszystkim innym zycze zyczliwosci ciepla i szczescia w Nowym Roku!
12 Lat, 4 Miesięcy temu