Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2575 niezalogowanych)
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
do Wacek1

Ja nie nawracam, a tym bardziej na siłę. Ja tylko zauważam, a to drobna różnica. Podoba mi się Twoje zdanie w całym tym temacie.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
cleanbergen napisał:
do Wacek1

Ja nie nawracam, a tym bardziej na siłę. Ja tylko zauważam, a to drobna różnica. Podoba mi się Twoje zdanie w całym tym temacie.
Pozdrawiam

Dzieki. Rowniez pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Moze w tym nowym roku moderator zrobi w koncu porzadek z osobami dla ktorych forum to jest calym zyciem i jednoczesnie prubuja obrzydzic to tegoz otoz forum innych. jasta yastek hilton gabriel marianek i im podobni to smiecie ktorzy nic soba nie reprezentuja a tutaj sa zawsze na topie.

Z tym akurat stwierdzeniem zupełnie się nie zgadzam.Uważam ,że oni znakomicie reprezentują elektorat platformy obywatelskiej.
Zachowują sie dokladnie tak, jak zachowuje się typowy przedstawiciel jedynie słusznej partii.Pełna arogancja,pogarda dla innych
prymitywizm ,wulgaryzm i infantylizm,brak wyczucia czasu i miejsca ,czyli typowa
głupota.Łatwo ich rozpoznać na forum ich cecha charakterystyczna,jak kazdego glupka jest to,ze maja zawsze gotową odpowiedz
na kazde pytanie.
Plują na wszystkich wokól ,mając ich za nic.Jest jednak jedna świętość ,której bronią i która jest święta dla nich ,jak krowa dla Hindusow,
a jest nią platforma obywatelska.Spróbujcie napisac coś złego o niej,oj to uważajcie, bo to jest mowa nienawiści ,ktorej oni sa wrogami
i o ktorej chetnie poinformuja tajnego współpracownika
służby bezpieczeństwa ministera Boniego,ktory znajdzie juz dla was paragraf i rozgrzanego sedziego.Mowie wam uwazajcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jebin
Ty modl sie juz tyko o zdrowie w tym roku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Forma jak u typa co sie zwal "grupa Laokoona"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ja ta oskarzam PO i nic mi nie pisza starzy forumowicze
panie
rabin z hazo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
Moze w tym nowym roku moderator zrobi w koncu porzadek z osobami dla ktorych forum to jest calym zyciem i jednoczesnie prubuja obrzydzic to tegoz otoz forum innych. jasta yastek hilton gabriel marianek i im podobni to smiecie ktorzy nic soba nie reprezentuja a tutaj sa zawsze na topie.

Z tym akurat stwierdzeniem zupełnie się nie zgadzam.Uważam ,że oni znakomicie reprezentują elektorat platformy obywatelskiej.
Zachowują sie dokladnie tak, jak zachowuje się typowy przedstawiciel jedynie słusznej partii.Pełna arogancja,pogarda dla innych
prymitywizm ,wulgaryzm i infantylizm,brak wyczucia czasu i miejsca ,czyli typowa
głupota.Łatwo ich rozpoznać na forum ich cecha charakterystyczna,jak kazdego glupka jest to,ze maja zawsze gotową odpowiedz
na kazde pytanie.
Plują na wszystkich wokól ,mając ich za nic.Jest jednak jedna świętość ,której bronią i która jest święta dla nich ,jak krowa dla Hindusow,
a jest nią platforma obywatelska.Spróbujcie napisac coś złego o niej,oj to uważajcie, bo to jest mowa nienawiści ,ktorej oni sa wrogami
i o ktorej chetnie poinformuja tajnego współpracownika
służby bezpieczeństwa ministera Boniego,ktory znajdzie juz dla was paragraf i rozgrzanego sedziego.Mowie wam uwazajcie.

No to jest najlepsze z całego tematu...ni do rymu ni do taktu ...... poPIS powalajacy dech zapiera..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jabin z Hazo napisał:... zrobi w koncu porzadek z osobami dla ktorych forum to jest calym zyciem i jednoczesnie prubuja obrzydzic to tegoz otoz forum innych. gabriel ...

Nie wiem jak Inni ...
JEDNAK ...
Mnie z Platformą Obywatelską ... proszę Nie Identyfikować ...!!! .
---
Ponieważ Moim GURU , jest tylko i wyłącznie ...niejaki PAN Janusz Korwin Mikke ...
---
I takąż też , Jego zasadę , stosuję na Tymże Forum , z lekka modyfikując , do zaistniałej Emigracyjnej Rzeczywistości .
---
Dalej , nie bydym si pstrykać z Kmiotym ...
---
Poniży godności Mojej .
---
Niemniej
MIŁEGO TEGO NOWEGO ROKU ... / nieraz z boku , a często w rozkroku / .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
..."Moze w tym nowym roku moderator zrobi w koncu porzadek z osobami dla ktorych forum to jest calym zyciem i jednoczesnie prubuja obrzydzic to tegoz otoz forum innych. jasta yastek hilton gabriel marianek i im podobni to smiecie ktorzy nic soba nie reprezentuja a tutaj sa zawsze na topie..."

hahahahaha dobry jesteś.
Tylko skąd to mniemanie wielce omylny panie....

jakoś ww. osoby nijak mi do tego co napisałeś nie pasują, a że są i mają swoje zdanie to już inna sprawa.Niestety tak z boku zgadzam się z nimi....

Dla mnie przecinek jest pisany nie mówiony to jednak uważam,że każdy może jak mu pasuje.
I jeszcze jedno to co piszemy i jak, zależy tylko od nas i o nas świadczy nie o forum.
Szczęśliwego Nowego Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok