Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2105 niezalogowanych)
27 Postów
Lukas ..
(luknck)
Wiking
najbardziej podoba mi sie zdanie
''Jest tu paru debili którzy to forum obróciło w gówno''

i to niestety smutna prawda..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
jasta102 napisał:
kakaowe oczko
dlaczego akurat tutaj wstąpiło??????
jest kilka innych bardzo kulturalnych i statecznych polskich forumów

Odezwał się właśnie Jasta102 którego w dupę wyjebało pół miasta .
Tak właśnie " kakaowe oczko" powinna mamusia ci dać na imię , zjebie jeden .
Co, poczuwasz się że należysz do 80 % tych zjebów na forum , bo jak to by było żebyś ty nie odpowiedział ćwoku , który spił sok z kroku dla pół miasta , a twój login pasuje do tego rzecz jasna Jasta102.
Masz coś do powiedzenia CIOTO .... żegnam kutafonie idę się wysrać , sraczkę mam.

Do moda możesz mnie wyjebać z tego forum , bo i tak huj kłade na takich debili jak tu są . DO POZOSTAŁYCH 20 %TEGO FORUM NAJMOCNIEJ WAS PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE , ALE JAK SIĘ CZYTA TE WYŚMIEWKI , I CIĄGŁĄ CHĘĆ DOJEBANIA KOMUŚ TO SZLAG CZŁOWIEKA BIERZE .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Jan Wielki
(wujek)
Wiking
greg0r napisał:
jasta102 napisał:
kakaowe oczko
dlaczego akurat tutaj wstąpiło??????
jest kilka innych bardzo kulturalnych i statecznych polskich forumów

Odezwał się właśnie Jasta102 którego w dupę wyjebało pół miasta .
Tak właśnie " kakaowe oczko" powinna mamusia ci dać na imię , zjebie jeden .
Co, poczuwasz się że należysz do 80 % tych zjebów na forum , bo jak to by było żebyś ty nie odpowiedział ćwoku , który spił sok z kroku dla pół miasta , a twój login pasuje do tego rzecz jasna Jasta102.
Masz coś do powiedzenia CIOTO .... żegnam kutafonie idę się wysrać , sraczkę mam.

Do moda możesz mnie wyjebać z tego forum , bo i tak huj kłade na takich debili jak tu są . DO POZOSTAŁYCH 20 %TEGO FORUM NAJMOCNIEJ WAS PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE , ALE JAK SIĘ CZYTA TE WYŚMIEWKI , I CIĄGŁĄ CHĘĆ DOJEBANIA KOMUŚ TO SZLAG CZŁOWIEKA BIERZE .

Nareszcie znalazl sie ktos co ladnie pojechal niektorym po bandzie
Brawo greg0r
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
greg0r napisał:

co kakaowe oczko spożyło
że sra teraz aż miło
może coś przeczytało
i do kibla go pognało
co wzbudziło tyle gniewu
że otwiera gębę i sra do zlewu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ten cały >geg0r< , ciągnie siusiakiem i tyle ...
A >wujek< jak przydupas , przyklaskuje każdej mendzie ...

---
Sracie na To Forum i Jego Stałych , od początku istnienia Forum Użytkowników , przyczepiając się do ilości Postów ...
ŻAŁOSNE ...
---
Są Fora gdzie 5-tys. to średnia i jest dobrze ... a Tu nagle BEeeee .
---
Tam jesteście grzeczni i siedzicie cicho pod miotłą ...
A Tu Psy wieszacie , bo wam gnidy ... jest żal wszystkiego , co jest wokół was .
---
Zawiść was zżera , że Można pod własnym Nazwiskiem , reprezentować Swój Punkt Widzenia , jednocześnie , mając w dupie tych klakierów z doskoku , którzy ze strachu na Każdym Forum , mają inne Nicki .
---
Ach i Och ... mówię Wam Wszystkim ... Ponieważ Właśnie , ŚWIĘTA ZA DRZWIAMI ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
jasta102 napisał:
greg0r napisał:

co kakaowe oczko spożyło
że sra teraz aż miło
może coś przeczytało
i do kibla go pognało
co wzbudziło tyle gniewu
że otwiera gębę i sra do zlewu

Coś się przeczytało , i naszła chęć by na twoją mordę parszywą wysrać się chciało .
Frajerska ruro zajmij się lepiej czymś, co nie wymaga, aż tak wielkiego wysiłku umysłowego, jak pisanie komentarzy. Puszczaj latawce, lep z plasteliny , rób na drutach . Może w tym będziesz lepszy, automacie do lodów .Jak do mnie mówisz,to zęby szmato na baczność .

czy to piątek czy sobota Jasta102 to jest ciota
na ustach błyszczyk , we włosach klej
Jasta102 to jebany gej . Pewnie jak juz wszyscy
wiecie Jasta to największy lachociąg na świecie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
gabriel napisał:
Ten cały >geg0r< , ciągnie siusiakiem i tyle ...
A >wujek< jak przydupas , przyklaskuje każdej mendzie ...

---
Sracie na To Forum i Jego Stałych , od początku istnienia Forum Użytkowników , przyczepiając się do ilości Postów ...
ŻAŁOSNE ...
---
Są Fora gdzie 5-tys. to średnia i jest dobrze ... a Tu nagle BEeeee .
---
Tam jesteście grzeczni i siedzicie cicho pod miotłą ...
A Tu Psy wieszacie , bo wam gnidy ... jest żal wszystkiego , co jest wokół was .
---
Zawiść was zżera , że Można pod własnym Nazwiskiem , reprezentować Swój Punkt Widzenia , jednocześnie , mając w dupie tych klakierów z doskoku , którzy ze strachu na Każdym Forum , mają inne Nicki .
---
Ach i Och ... mówię Wam Wszystkim ... Ponieważ Właśnie , ŚWIĘTA ZA DRZWIAMI ...

O następny kurwa gej co się zwie gabriel .
Gabrielu synu spoconego Mongoła , po huj się wpierdalasz jak ślepy do kina .
Ty to chyba jesteś synem rolników , bo kto by tak dorodnego buraka wychował .
Powiem ci jeszcze że 80% tego forum jest głupsza od swojego rozumu... tak, tak, to możliwe oczywiście ty jesteś w czołówce , więc z odpowiedniej wysokości, skocz na główkę tępa pało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a w których procentach siebie
widzisz oczko kakaowe
nie odpisuj od razu
pomyśl, puknij w głowę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
greg0r napisał:...Powiem ci jeszcze że 80% tego forum jest głupsza od swojego rozumu... tak, tak, to możliwe oczywiście ty jesteś w czołówce ,
...więc z odpowiedniej wysokości, skocz na główkę tępa pało.

---
No popatrz ... to , co , ty , taki gramotny , robisz jeszcze Tutaj ... ? .
---
Zaciąłeś się , jak stara płyta gramofonowa i w kółko powtarzasz ten sam wyświechtany tekst .
---
Idź na ... norwegia1... i tam produkuj się , tam są przecież sami debeściaki a i forum przyjazne dla takich jak ty ...
---
Szkoda Tu się tobie marnować i podbijać ranking oglądalności tak zjebanej stronki ...
Tamta strona bardziej potrzebuje wsparcia ...
---
Ach i Och ... za drzwiami Święta

---
P.s.
Mnie Osobiście , Takie bluzgi jak twoje , to wiszą koło Mego chuja ...!
---
Nawet , Prawo Karne Mówi iż obraźliwe zwroty w kierunku osób trzecich , o ile są wymawiane Przez BEZIMIENNYCH i NIE bezpośrednio do danej osoby ,..." SĄ GÓWNO WARTE " ... ! . Ot i cała prawda o twoich staraniach , wyprowadzenia kogokolwiek na Tym forum z równowagi .
Gabriel .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
jasta102 napisał:
a w których procentach siebie
widzisz oczko kakaowe
nie odpisuj od razu
pomyśl, puknij w głowę

Co pedalski łbie cię tak zatkało , może wyszlifowanie dupy jakiś skutek pozytywny by dało ,
więc zawdziewaj kiece , fiucie mały by pedały rów ci przeorały .

Jasta102 . mamusiu czemu jestem czarny , jak ty i tatuś jesteście biali .
mamusia. synku no wiesz taki wybryk natury co ci będę mówiła
jasta102 . no proszę powiedz mamusiu , bardzo proszę .
mamusia . więc tak synku , kiedyś była taka zajebista impreza i ciesz się że nie jesteś psem .

Co twoje ego nie pozwala dać ci za wygraną bo jak by to było że pierwszy prześmiewca tego forum został wyśmiany w huj i posłany w maliny . Więc pisz co chcesz pod moim adresem , a ja już ci powiem że tobą skończyłem gadkę CIOTO myślałem że jesteś lepszy , ale tobie najlepiej wychodzi dojebanie komuś kto się nie potrafi obronić i odpisać , więc wszem i wobec ogłaszam że jesteś CIENKI JAK KOMARA CHUJ I NAWET NIE DAŁEŚ MI POWODU DO ROZGRZEWKI WYDYMANA RURO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok