Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DUFF-nummer - Norwegia

Czytali temat:
Taba (3313 niezalogowanych)
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Czy ktos z forumowiczów wie co to jest ten DUFF -nummer . Wyczytałam ,że jest potrzebny do przedłużenia pozwolenia o prace . Czy to prawda i skąd go wziąć ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzys19663)
Wiking
Nie duff nummer tylko D-numer i jest to tymczasowy numer nadawany cudzoziemca nastepnie trzeba sie postarac o f-numer a do pozwolenia o prace jest ci potrzebna umowa z pracodawca na pelny etat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
ja na swoim oppholdstillatelse mam tez DUF numer 8 cyfrowy ...calkiem inny niz D. numer
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
A od kogo go dostałaś?? bo To że umowę na stałe i 6 ostatnich odcinków muszę mieć to wiem , ale co to ten DUFF numer i skąd go wziąć?? D - nummer juz posiadam .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
razem z pozwoleniem na pobyt i prace dostajesz albo stempel do paszportu ze zdjeciem albo specjalna niby legitymacje z Twoim zdjeciem...i tam jest DUF nr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Aha dzięki za informację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
Anulka ja na swoich oppholdstillatelse nie mialam zadnego numeru i zadnej legitymacji do tego. Mam pozwolenie na 5 lat i caly czas mam D-nummer .Moze system zalezy od komuny pod ktora sie podlega?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok