Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian K M@rek K@@@ (1774 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Bartosz Bak
(zsotrab)
Wiking
4altee napisał:
gabriel napisał:
A pokaż taki punkt w regulaminie Forum , który zabrania wklejania dowolnego wizerunku !?
---
Przecież twój awatar , to również kompozycja NIE TWOJEGO AUTORSTWA .
---

Facet nie chodzi mi o awatara,tylko o sens robienia z siebie kogoś kim nie jesteś,paniau?Ale to taka nasza specjalność dnia.

Reguluje to doskonale prawo i nie potrzeba tu do tego forum.
Tego typu działania z użyciem nieałtentycznych zdjęc wizerunku osób , którymi posługuje się osoba nie posiadająca do nich praw , a wszczegulnoćsi jeśli sa to fotografie wizerunku są bardzo powarznymi naruszeniami prawa o ochronie wizerunku , danych, intelekcie i prawa autorskich.

A co do tego jak to się ma w praktyce to już inna chistoria.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
zsotrab napisał:
4altee napisał:
gabriel napisał:
A pokaż taki punkt w regulaminie Forum , który zabrania wklejania dowolnego wizerunku !?
---
---

Facet nie chodzi mi o awatara,tylko o sens robienia z siebie kogoś kim nie jesteś,paniau?Ale to taka nasza specjalność dnia.

Tego typu działania z użyciem nieałtentycznych zdjęc wizerunku osób , którymi posługuje się osoba nie posiadająca do nich praw , a wszczegulnoćsi jeśli sa to fotografie wizerunku są bardzo powarznymi naruszeniami prawa o ochronie wizerunku , danych, intelekcie i prawa autorskich.

no,takiej ,,sieczki,,to juz dawno nie czytalam
jesli sa to,, nieałtentyczne,, zdjęcia wizerunku osób wiec chyba prawa autorskie nie istnieja...
i jak na wizerunku/zdjeciu mozna dostrzec intelekt i jeszcze go ,,wszczegulnosci powarznie naruszyc,,
oj ,,chistoria,chistoria,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
ja tez jestem za tym, zeby surowo karac tych co w avatarze cudze fotki zamieszczaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
zsotrab napisał:
4altee napisał:
gabriel napisał:
---
---

Nastepny "dyslektyk" ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
SHREKI napisał:
ja tez jestem za tym, zeby surowo karac tych co w avatarze cudze fotki zamieszczaja

no to jak cie dorwie ten z twojego...to jak nic przemaluje na zielono
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
* *
(321)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
B.K. napisał:
SHREKI napisał:

no to jak cie dorwie ten z twojego...to jak nic przemaluje na zielono

moja avatar, oryginal, lekko w photoshopie podrsowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
to przeciez widac i czuc SHREKI werewikacja na tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis: