Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kupie opony r16 20555 rozstaw 5 razy 100 - Norwegia

Czytali temat:
Beata 89ma (237 niezalogowanych)
15 Postów
Beata 89ma
(Mychata1)
Wiking
Witam, jestem zainteresowana kupnem 4 oponek r16 20555 rozstaw 5 razy 100, najchetniej w okolicach stavanger, oczywiscie w miare tanio. Jezeli masz cos takiego na sprzedaz to prosze o kontakt na forum lub mail beata_malecka@op.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(A.A.Nowak)
Stały Bywalec
ciężko mi się oprzeć przeświadczeniu, że to nie będą opony, które leżały niepotrzebne w piwnicy albo w garażu... hehehehehe...
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
.....a nie lepiej zaiwestowac w nowe oponki??/moze trochę będzie drożej,,,ale za to bezpiecznie,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
beata89ma napisał:
Witam, jestem zainteresowana kupnem 4 oponek r16 20555 rozstaw 5 razy 100, najchetniej w okolicach stavanger, oczywiscie w miare tanio. Jezeli masz cos takiego na sprzedaz to prosze o kontakt na forum lub mail beata_malecka@op.pl

Najpierw się zdecyduj czy chodzi Ci o opony czy też całe koła ponieważ opony nie posiadają żadnego rozstawu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
klimek napisał:
beata89ma napisał:

Najpierw się zdecyduj czy chodzi Ci o opony czy też całe koła ponieważ opony nie posiadają żadnego rozstawu

no kurwa.....

popsułes wszystko!

my tu juz ziomkiem zakłady robilismy ile i jakie ciekawe oferty wpłyną ze sprzedazą opon z.....rozstawem srub

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
beacie chodziło o
cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz
o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj