Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukujemy hostessy na 22 listopada (Oslo) - Norwegia

Czytali temat:
Maja Baran Andrzej Stygar (498 niezalogowanych)
3 Posty
Konrad Bieniek
(Konrad B)
Wiking
Witam serdecznie.

Poszukuję hostessy na 22 listopada (czwartek) do rozdawania materiałów promocyjnych polskich firm z branży IT/ICT podczas CiO Forum w Oslo Kongressenter.

Czas pracy: od 4 do 6 godzin.

Honorarium: 100 koron za godzinę.

Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt pod adresem mailowym konrad.bieniek@mpromotion.com.pl (proszę o dołączenie zdjęcia portretowego i pełnej sylwetki) lub pod nr telefonu 48 22 818 00 23.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Konrad B napisał:
Witam serdecznie.

Poszukuję hostessy na 22 listopada (czwartek) do rozdawania materiałów promocyjnych polskich firm z branży IT/ICT podczas CiO Forum w Oslo Kongressenter.

Czas pracy: od 4 do 6 godzin.

Honorarium: 100 koron za godzinę.

Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt pod adresem mailowym konrad.bieniek@mpromotion.com.pl (proszę o dołączenie zdjęcia portretowego i pełnej sylwetki) lub pod nr telefonu 48 22 818 00 23.

no no.....wymagania jak do topmodl .....ale w sumie za TAKA kase to sie dziewczynom oplaca hehehe

no dziewuchy ! ... likwidowac odrosty, zeby wybielic i do ROBOTY !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
BiZi napisał:
no no.....wymagania jak do topmodl .....ale w sumie za TAKA kase to sie dziewczynom oplaca hehehe

no dziewuchy ! ... likwidowac odrosty, zeby wybielic i do ROBOTY !

skoro topmodel to i telewizja... a skoro telwizja to i dowcip:

Do Antka przyjechała ekipa telewizyjna, żeby zapytać go, jak doszedł do tak wysokiej wydajności mleka od krowy. - Ja tam nic nie wiem - mówi Antek. - Krowami, to się moja Jaguś zajmuje. - Zawołajcie ją gospodarzu, zrobimy z nią małe interwiew. - Jagna, chodź tu. - Czego? - Panowie z TV chcą ci zrobić interwju. - Co to takiego? - Nie wiem, ale lepiej się podmyj.

ps. o jezyku nic nie wspomnial pan szanowny... polskie firmy to i po polsku dziewczeta maja zapewne mowic cycki na wierzchu i jakos to bedzie.... i 100 koron za godzine swiecenia tylkiem w mini.... buehehehehhehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok