Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy jako pomocnik mechanika lu lakiernika - Norwegia

Czytali temat:
michalartane kowalski HuskYNor (1471 niezalogowanych)
12 Posty

(Pablo660)
Wiking
Witam, szukam pracy jako pomocnik mechanika ponieważ mam małe doświadczenie w tym kierunku,
pracowałem u znajomego jako pomocnik mechanika, jak i lakiernika.

potrafię wymienić w niektórych autach:
zawieszenie lub elementy zawieszenia- tuleje, końcówki wahaczy, łączniki stabilizatorów itp., uszczelniacze silnika, wymiany pasków klinowych, osprzętu silnika,
nie ruszam głowicy - ponieważ nie miałem okazji nauczyć się ustawiania zaworów...
oraz rozrządu na łańcuszku.....

potrafię szpachlować i malować - lecz nie jest to perfekcja,

jestem otwarty na przeszkolenia i mam dobry wstęp w tym kierunku

--------------------jestem gotowy do pracy od zaraz, mieszkam obecnie w Ålgård...

interesuje mnie praca w okolicach Ålgård

-----------jestem dyspozycyjny posiadam prawo jazdy kat.B oraz własny samochód-----------------------

języka Norweskiego dopiero się uczę......

proszę pisać na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Pablo660)
Wiking
aktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Skup się na jednej dziedzinie. Jak Norweg zobaczy ile rzeczy robisz to stwierdzi, że nic nie potrafisz.
Oni tacy są, jak za dużo umiesz to nic nie umiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Najwazniejszy papier jest masz udokumentowane swoje umiejetnosci masz wieksze szanse na znalezienie pracy o ile znasz język.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Pablo660)
Wiking
dziękuję za dobre rady.. pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sih87 napisał:
Skup się na jednej dziedzinie. Jak Norweg zobaczy ile rzeczy robisz to stwierdzi, że nic nie potrafisz.
Oni tacy są, jak za dużo umiesz to nic nie umiesz.

taka jest prawda!!!! ile to polakow maluje i szpachluje, ....sciany krzywe bo z zawodu kucharz z 10letnim stzem w sklepie meblowym... bardzo duzo tego tu jest... fachowcy pelna geba....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Pablo660 napisał:
Witam, szukam pracy jako pomocnik mechanika ponieważ mam małe doświadczenie w tym kierunku,
pracowałem u znajomego jako pomocnik mechanika, jak i lakiernika.

potrafię wymienić w niektórych autach:
zawieszenie lub elementy zawieszenia- tuleje, końcówki wahaczy, łączniki stabilizatorów itp., uszczelniacze silnika, wymiany pasków klinowych, osprzętu silnika,
nie ruszam głowicy - ponieważ nie miałem okazji nauczyć się ustawiania zaworów...
oraz rozrządu na łańcuszku.....

potrafię szpachlować i malować - lecz nie jest to perfekcja,

jestem otwarty na przeszkolenia i mam dobry wstęp w tym kierunku

--------------------jestem gotowy do pracy od zaraz, mieszkam obecnie w Ålgård...

interesuje mnie praca w okolicach Ålgård

-----------jestem dyspozycyjny posiadam prawo jazdy kat.B oraz własny samochód-----------------------

języka Norweskiego dopiero się uczę......

proszę pisać na priv

to tak jakbys chcial zostac kierowca taxowki ale z dopiskiem: zabieram ludzi tylko po trasie z Jæren do Stavanger....
skoncz jakas szkole najpierw albo jakis kurs moze... a i norweski bylby nie glupi... bo nic nie umiesz porzadnnie a robisz z tego takie zamieszanie jakbys w NASA chcial pracowac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok