Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tłumacz rozmów tel. tłumacz na czacie 24h na dobę. - Norwegia

Czytali temat:
Bezradności.. (287 niezalogowanych)
1 Post

(Katarina78)
Wiking
Czytałam ostatnio tekst o ciekawej usłudze-tłumacz telefoniczny dostępny 24h na dobę.
Jesteś w obcym kraju, chcesz coś załatwić a nie znasz dobrze języka zawsze możesz do nich zadzwonić
i nie musisz zawracac głowy znajomym i prosic ich o pomoc.
Jak dla mnie to czasem denerwujące truć komuś głowe aby robił za Twojego translantora.
Jeśli rzeczywiście mają taki cennik tłumaczeń jak podają na stronce to uważam że pomysł jest niezły dla osób emigrujących za granice ze słabą znajomością języka.
Co o tym myślicie? dołącze link do stronki.

tinyurl.com/co6yadb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Katarina78 napisał:
Czytałam ostatnio tekst o ciekawej usłudze-tłumacz telefoniczny dostępny 24h na dobę.
Jesteś w obcym kraju, chcesz coś załatwić a nie znasz dobrze języka zawsze możesz do nich zadzwonić
i nie musisz zawracac głowy znajomym i prosic ich o pomoc.
Jak dla mnie to czasem denerwujące truć komuś głowe aby robił za Twojego translantora.
Jeśli rzeczywiście mają taki cennik jak podają na stronce to uważam że pomysł jest niezły dla osób emigrujących za granice ze słabą znajomością języka.
Co o tym myślicie? dołącze link do stronki.

tinyurl.com/co6yadb

trzeba być idiotą by korzystać z tych usług albo debilem do kwadratu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok