Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(892 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
e tam.. kazde forum od czasu do czasu odwiedzaja ludzie z urzedu.... zero stresu... dopoki nikt nikogo nie chce zabic ani nie pisze o swoich kryminalnych probach to wszytsko chyba okej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
piekny dal sie zastraszyc babce co polskiego zapomnoiala a norweskiego nie zna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(catsoup)
Wiking
giovi2 napisał:
catsoup napisał:
Szkoda, ze usunieto moj watek. Nie byl obrazliwy, a raczej zartobliwy. Traktowal o pisowni slowa chuj. Dziwie sie, ze zostal usuniety, skoro mozna na tym forum uzywac takich slow.
Pozdrawiam pieknego pana.

A ja uwazam,ze bardzo dobrze,iz Twoj watek zostal usuniety.
Mozna uzywac roznych slow i owszem...tylko po co zaraz sie tak z nimi afiszowac.
Nie naleze do osob ktore nie uzywaja "laciny" jednak ,mysle,ze gdyby wszyscy z nas tutaj,zaczeli szafowac na lewo i prawo tymi wyrazami ,ten watek zaczal by przypominac rynsztok.Oczywiscie to jest moje osobiste zdanie.

PS.Ja stosuje w pisowni tego wyrazu ch

No z tym szafowaniem to troszke chyba za pozno giovi na takie wnioski. Troche forum poczytalam i raczej ludzie nie ograniczaja sie tu z takimi slowami. Ale rynsztoka to troche temu forum na szczescie daleko. A w ogole to wydaje mi sie, ze nie czytalas mojego watku, ale to juz inna historia.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to moze pisz o rzeczach praktycznych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
catsoup napisał:
giovi2 napisał:

A ja uwazam,ze bardzo dobrze,iz Twoj watek zostal usuniety.
Mozna uzywac roznych slow i owszem...tylko po co zaraz sie tak z nimi afiszowac.
Nie naleze do osob ktore nie uzywaja "laciny" jednak ,mysle,ze gdyby wszyscy z nas tutaj,zaczeli szafowac na lewo i prawo tymi wyrazami ,ten watek zaczal by przypominac rynsztok.Oczywiscie to jest moje osobiste zdanie.

PS.Ja stosuje w pisowni tego wyrazu ch

No z tym szafowaniem to troszke chyba za pozno giovi na takie wnioski. Troche forum poczytalam i raczej ludzie nie ograniczaja sie tu z takimi slowami. Ale rynsztoka to troche temu forum na szczescie daleko. A w ogole to wydaje mi sie, ze nie czytalas mojego watku, ale to juz inna historia.

Pozdrawiam.[/quote]

Owszem czytalam.Gdybym nie czytala,to raczej nie zabieralabym glosu w tej sprawie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
govi wez sie odpal na gg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
zuzanna k
(zuzannak)
Wiking
A mozna jeszcze gdzies tam poczytac te skasowane wpisy? pewnie fajna laktura by byla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
zuzannak napisał:
A mozna jeszcze gdzies tam poczytac te skasowane wpisy? pewnie fajna laktura by byla...jak sa skasowane,to juz ich nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
jarek walk
(jarl)
Nowicjusz
powiedz swojej mamie jak sie spyta o ktorej bedziesz w domu: chu.. ci do tego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok