misiak napisał:
@ulv72:
Dowartościowuje mnie pozytywna opinia bliskich mi osób.
Póki co nie pojawił się ani jeden post zawierający konstruktywną krytykę billboardu, więc nie mam się na razie nad czym zastanawiać, co zmieniać w przyszłych projektach, żeby się podobały odbiorcom.
Ważne jest dostrzeganie różnicy między jadem nie niosącym ze sobą treści a pomocną krytyką.
Pozdrawiam.
misiak, sorki

jesli tak sadzisz,jak piszesz powyzej to jest ok

odebralem nieco inaczej to co wczesniej pisales i dlatego zastanowilo mnie, czy nie jestes jednym z tych artystow, co to sa tak zakochani w swych pracach, ze hej...
a pierwsze, wytluszczone zdanie podoba mi sie najbardziej
co do reklamy i konstruktywnej krytyki, napisze ci tak :
uwazam, ze na dzien dzisiejszy, kiedy juz tyyyyle tego wszystkiego bylo, aby reklama odniosla efekt musi miec to cos, przykuwac uwage..... a przy tym byc w mozliwie najprostszy sposob czytelna, dotyczy to zwlaszcza bilboardow, na ktore z regoly patrzy sie przez .... sekundy , podczas jazdy autkiem, powrotu z pracy na przyklad, itd.
twoj pomysl.... stopy i nawiazanie, ok... cos ciekawego
ja widze jeden minus - bije w oczy czerwien tego czegos,prawdopodobnie namiotu i logo konta eMax
natomiast stopy zlewaja sie z trawa, tlem...
jadac samochodem, gdybym spojrzal szybko na ten bilboard, zapamietam tylko logo eMax i druga czerwona plame czegos obok, nic wiecej....
aby w pelni "dojrzec" twa reklame, potrzeba troche czasu, tak do minuty...a wiesz jak bardzo ta minuta w reklamie jest cenna

tak ja sobie mysle