Zostalo mi zatrzymane prawo jazdy w poprzednim tygodniu za nadmierna predkosc,a dokladniej 144 na 90.Zastanawiam sie i nie daje mi to spokoju czy za takie jakze nadmierne przewinienie moge zostac ukarany wiezieniem na okres 18dni,nie wiem jak zinterpretowac ta informacje w tym linku ibikekrakow.com/2012/02/01/norwegia-srog...ozwolonej-predkosci/
z gory dziekuje za pomoc.
Prawdopodobnie bede musial zdawac egzamin,ale mam nadzieje ze tylko praktyczny,a co jezeli mam rowniez na ciezarowki to rowniez bede musial zdawac na C,moze ktos byl juz w podobnej sytuacji,a jezeli wiezienie czy moge przesunac odsiadke o kilka miesiecy.
Dziekuje za jakiekolwiek informacje,pozdrawiam
czekam z niecierpliwoscia na informacje od Panstwa,a takze na list ktory mnie moze zaskoczyc,wiec wole byc przygotowany.
z gory dziekuje za pomoc.
Prawdopodobnie bede musial zdawac egzamin,ale mam nadzieje ze tylko praktyczny,a co jezeli mam rowniez na ciezarowki to rowniez bede musial zdawac na C,moze ktos byl juz w podobnej sytuacji,a jezeli wiezienie czy moge przesunac odsiadke o kilka miesiecy.
Dziekuje za jakiekolwiek informacje,pozdrawiam
czekam z niecierpliwoscia na informacje od Panstwa,a takze na list ktory mnie moze zaskoczyc,wiec wole byc przygotowany.