Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

HEIMEHJELP - Norwegia

Czytali temat:
(1783 niezalogowanych)
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
witam, czy ktos cos wie na temat pracy jako heimehjelp w domach starcow w Bergen? Dzieki za jakiekolwiek informacje.Pozdrawiam forumowiczow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
rany .... czy w tej branzy nikt nie umie obslugiwac klawiatury??? 41 odslon i zadnej odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(łapa)
Wiking
ja jeszcze nie spotkałem Polaka co pomaga załatwić pracę drugiemu Polakowi.jeszcze w kryzysie...
w Norwegii mieszka najgorszy sort Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Kochana agnes! Jakbym coś wiedziała to na pewno napisałabym Ci o tym Sama w sumie jestem ciekawa jak to wygląda np. w Trondheim?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
hjemmehjelp!!!wiem tylko z opowiesci dzieczyn z oslo. pare staralo sie tutaj o taka posade lecz podstawa oczywiscie jezyk i kwalifikacje. najlepiej pielegniarki z uznanym dyplomem studiow.czyli ciezko chocuaz z takimi kwlifikacjami niebyloby problemu z praca tutaj.za to jest mozliwosc pracy po odpowiednim kursie dla osob odwiedzajacych starszych ludzi w domach,miedzyinnymi podawanie lekarstw i inne.tu dziewczyna pracowala wyslana z nav jako vikariat.nie wiem jak sie nazywalo to stanowisko ale podejrzewam ze podobnie.moge zapytac o szczegoly ale mieszkam w oslo.pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
bardzo dziekuje ze chcesz mi pomoc, czytalam twoje inne odpowiedzi i widze ze jetes zyczliwa osoba, tym bardziej mi milo.
To o czym piszesz to hjelpepleier albo sjukepleier, hjemmehjelp to tzw pomoc domowa , glownie sprzatanie.Ja potrzebuje informacji dotyczacych organizacji , np. do ilu domow jezdza, czy maja samochody sluzbowe czy prywatne i jak to jest rozliczane, z jakimi problemami sie borykaja w swoich placowkach (bo nie zalatwienia pracy wbrew przypuszczeniom innych, ja mam stala i dobrze sie w niej miewam i w miare mozliwosci pomagam innym) Jesli bedzie wygodniej prosze o wiadomosc prywatna. Serdecznie pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
Ewuniu zapraszam na prywatna korespondencje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Dziękuje i nie omieszkam napisać Postaram się coś na ten temat dowiedzieć od znajomych tu, w Trondheim i chętnie napiszę jeżeli czegoś się dowiem Mnie ten temat też szalenie interesuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka xxxxx
(agnes943)
Nowicjusz
dziekuje bardzo giovi2 . Czekam na informacje. Jesli bedziesz miala jakies pytania jestem do twojej dyzpozycji Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok