Miałem Iść Spać ... jednak jest piękna bezchmurna i słoneczna ... BIAŁA NOC ...!
I za Chiny Ludowe spać się Nie chce , Pomimo ...CZARNYCH Zasłon w Oknie .
---
To wstawię takie jedno Moje spostrzeżenie .
---
Nie rozumiem jednego jak na stałym straganie , można płacić za czyjąś pracę Prowizję od utargu ...?!?.
---
A jaka może być MOJA niechęć i wina , że akurat w tym Punkcie , jest brak klientów na Oferowany prze zemnie towar , a z racji statusu , nie mogę nijak zmienić postoju straganu .
---
Mało tego Norge to nie Polska ... Tu nie można być Nachalnym sprzedawcą SZAJSU , tak jak w Polskich Galeriach Tessko lub innych Oszołomów , gdzie butelki z "Perfumami" na siłę wciska się klientowi do ręki .!
---
Tu zaraz jest problem za NACHALNOŚĆ ...!!!
A same Uśmiechy i błagalne miny , nikogo z grobu jeszcze nie Podniosły .
---
Wiem , że ludzie którzy mają forsę na koncie , nie zrozumieją tych bez forsy .
---
Ciekawi Mnie ile ty sama , wyciągasz na takim straganie na tej Twojej prowizji którą oferujesz innym .
---
Daj ogłoszenie do Norweskiego Komunikatora z proponowaną stawką i zobaczysz reakcje Norweżek , na tą stawkę ...
---
OSIEM BITYCH GODZIN PRACY PRZEZ CAŁY TYDZIEŃ TO NIE JEST ZABAWA , TO NORMALNY ETAT , a nie praca dorywcza ...
---
Tu powinna być Normalna stawka godzinowa wg branży handlowej , podanej brutto a nie netto .
---
Nie pusz się i nie stawiaj , tylko czytaj i MYŚL , ponieważ za jakiś czas , dasz Tutaj znowu ogłoszenie ... Tylko tym razem Będziesz Poszukiwała Też Polskiego Jednak Adwokata ...
ECH... Idę jednak ...piuńki... piuńki...
---