Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magnus All KudiRidim (3400 niezalogowanych)
8 Postów
Ewa Awro
(avroawro)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ewa Awro
(avroawro)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
avroawro napisał:
to prosze mi powiedziec jak zmotywowac kogos do efektywnej pracy, do tego zeby porozmawial z klientem, czasami sie usmiechnął....stawka minimalna bez prowizji. Przeciez wiemy jak to wyglada...
W Oslo jest zakaz handlu ulicznego, sa specjalie wytypowane do tego miejsca, które sa pod nadzorem. Poza tym rowniez sprawdzane sa papiery oraz inne formalnosci. Praca na czarno nie wchodzi w gre....niestety

mamy cie uczyc biznesu?

kurwa, jak ktos zaczyna biznes to powinien miec o tym minimalne pojecie...

wroc do szkoly i wtedy zacznij myslec o firmie i zatrudnianiu ludzi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
avroawro napisał:
to prosze mi powiedziec jak zmotywowac kogos do efektywnej pracy, do tego zeby porozmawial z klientem, czasami sie usmiechnął....stawka minimalna bez prowizji. Przeciez wiemy jak to wyglada...
W Oslo jest zakaz handlu ulicznego, sa specjalie wytypowane do tego miejsca, które sa pod nadzorem. Poza tym rowniez sprawdzane sa papiery oraz inne formalnosci. Praca na czarno nie wchodzi w gre....niestety

Przypominasz mi typową "szefową żabki".. łapie jakieś młode i najczęściej zdesperowane kobiety, daje im 3,5/h i potem się dziwi, że w sklepie tyyyyyyyyyyyyle braków..

Jak się motywuje?? Dobrą płacą!! bo jak człowiek wie ile jest wart to sobie taką pracę ceni! i się stara i daje z siebie o wiele więcej niż jak ma żyć niepewnością czy premia będzie czy nie.. Jeśli się ktoś pomimo dobrych zarobków nie sprawdził, znaczy że pewnie towar do (_I_), ale Ty po prostu możesz go zwolnić i szukać kogoś kto doceni co dostaje.

Nie wiem.. gdyby Norweg taką płacę zaproponował to bym się roześmiała.. a tu RODACZKA!!! Nic tylko napluć w twarz się należy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Jasna napisał:
Nie wiem.. gdyby Norweg taką płacę zaproponował to bym się roześmiała..
a tu RODACZKA!!! Nic tylko napluć w twarz się należy!

Niewolnik to niewolnik i po co wydziwiac.

Skoro rodaczka chce "niewolnice" z Polski zatrudnic
i zrobic "interesik" to niech dziala.

A jesli jest taka podaz "niewolnikow" w Norwegii,
to co taka biedna "bizneslumen" ma zrobic?

I tak jest to nieuniknione, ze za jakis czas
Chinski model "cywilizacji" nastanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Miałem Iść Spać ... jednak jest piękna bezchmurna i słoneczna ... BIAŁA NOC ...!
I za Chiny Ludowe spać się Nie chce , Pomimo ...CZARNYCH Zasłon w Oknie .
---
To wstawię takie jedno Moje spostrzeżenie .
---
Nie rozumiem jednego jak na stałym straganie , można płacić za czyjąś pracę Prowizję od utargu ...?!?.
---
A jaka może być MOJA niechęć i wina , że akurat w tym Punkcie , jest brak klientów na Oferowany prze zemnie towar , a z racji statusu , nie mogę nijak zmienić postoju straganu .
---
Mało tego Norge to nie Polska ... Tu nie można być Nachalnym sprzedawcą SZAJSU , tak jak w Polskich Galeriach Tessko lub innych Oszołomów , gdzie butelki z "Perfumami" na siłę wciska się klientowi do ręki .!
---
Tu zaraz jest problem za NACHALNOŚĆ ...!!!
A same Uśmiechy i błagalne miny , nikogo z grobu jeszcze nie Podniosły .
---
Wiem , że ludzie którzy mają forsę na koncie , nie zrozumieją tych bez forsy .
---
Ciekawi Mnie ile ty sama , wyciągasz na takim straganie na tej Twojej prowizji którą oferujesz innym .
---
Daj ogłoszenie do Norweskiego Komunikatora z proponowaną stawką i zobaczysz reakcje Norweżek , na tą stawkę ...
---
OSIEM BITYCH GODZIN PRACY PRZEZ CAŁY TYDZIEŃ TO NIE JEST ZABAWA , TO NORMALNY ETAT , a nie praca dorywcza ...
---
Tu powinna być Normalna stawka godzinowa wg branży handlowej , podanej brutto a nie netto .
---
Nie pusz się i nie stawiaj , tylko czytaj i MYŚL , ponieważ za jakiś czas , dasz Tutaj znowu ogłoszenie ... Tylko tym razem Będziesz Poszukiwała Też Polskiego Jednak Adwokata ...
ECH... Idę jednak ...piuńki... piuńki...
---

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
alexkawa napisał:
piekny anons na MN www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/praca/dam...ii_na_straganie.html godziny pracy 12/20. dniowka 450 nok pewnie na czarno ile to wychodzi na godizne bo nie operuje na takich konkretnych cyfrach? spisac numer tego frajera i bombardowac sabotaze niewolnictwa akceptowac nie mozna
Ci co beda skladac swoje aplikacje na to stanowisko: blagam was... uzywajcie ku**a wiecej mozgu... Ci co zlewaja te smieszna stawke zyccze milego wieczoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przekabaciliście mnie, będę z wami
do dzieła zatem

otóż dzisiaj przyszedł do mnie norek się pochwalić, że go w zakładzie w Sandnes ostrzygła Polka
takie tam ble, ble, z jakiego miasta ....
mnie zainteresowało coś innego
on pokazał rachunek, na którym widniało
450 NOK
za zwykłe podcięcie
a teraz w czym problem
otóż znam i słyszałem, że są w Sandnes i Stavanger Polki strzygące za 100 NOK
wstydu nie mają niewolnice zakomuszone, hańbiące Naród Polski
piętnujmy wszyscy tych co zaniżają ceny strzygąc rodaków za mniej niż 400 NOK i
tych co dzierżawią pokój za mniej niż 5000 NOK za miesiąc

Narodzie miej swój Honor I Godność
POMOŻECIE??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
marek kolodziejczyk
(marekkolo)
Nowicjusz
Zmien login? Edward 102
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
właśnie zaczynam tępić dumping
i chcę
aby polskie cichodajki strzygły facetów za nie mniej niż 400
oraz
żeby nikt nie śmiał w Rogaland wynająć Polakowi pokój za mniej niż 5000 NOK za miesiąc
dość komuny i spuszczania z cen, dość upodlenia i niewolnictwa
co nie rozumiesz pisanego?
PS
no i żeby żaden szmaciarz przypadkiem nie odwiózł na lotnisko Sola za 100 NOK albo po znajomości
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok