Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7212 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
A JA BYM DODAŁA DO TEGO ZE KAZDA MATKA KOCHA SWOJE DZIECI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
matka cie spakowala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
fullcaso przeczytaj subskrycje na kartce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:

a ja caly tydzien misia po oslo szukam, ech kami, kami to juz wiem kto mi go podp....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
coraz wieksze wymagania na admina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
kami napisał:

a ja caly tydzien misia po oslo szukam, ech kami, kami to juz wiem kto mi go podp....

taaaki duzy chlopiec, a misia szuka?? pewnie jeszcze z nim spisz?? kolejny dowod na to, ze nawet dorosly mezczyzna jest malym, zagubionym chlopcem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
taaaki duzy chlopiec, a misia szuka?? bo on ma duzo ciepla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
wrażliwy chłopak jest........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
moze go ktoras pocieszy ////

banem ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
kami napisał:

och ulv72 ja wiedziaam ze to twoj mis i musialm go zawinac bo ty jeszcze o tym nie wiesz ale ja jestem zakochana w tobie od kiedy wkleiles foteczke na tej lodce od tamtej pory nie moge spac po nocach snisz mi sie ze porwiesz mnie w swe silne opalone ramiona ja wtule glowe w twa krateczke na klacie i poplyniemy razem ku wschodowi slonka...
ale niestety fazi sprowadzil mnie na ziemie tekstem ze masz zone!!!!! to choc beczulke piffka chce za tego misia by upic smutki ;D

a tak pozatym to mialam kiepski okres ostatnio bo jak juz myslalam ze juz wszystko umiem w sprawie praffka przyszedl jeden kolo i udowodnil mi ze tak naprawde NIC nie umiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mnie lekko tym zdolowal bo w pl mam tylko jedna szanse by zdac nie mam czasu czekac na nastepny termin wiec czulam oddech presji na moich plecach .... ale juz sie tym nie przejmuje bo jak w pl mi sie nie uda to zawsze zostaje norge a z tego co sie pytalam znajomch to bulka z maslem znajoma puscila kogos na rondzie podczas egzaminu i zdala WIEC... PRZYGODA PRZYGODA KAZDEJ CHWILI SZKODA
pozdrawiam

a wracajac do ciebie ulv72 to do umowionego czasu beczulka ma byc w stavanger albo nie zobaczysz wiecej misia !!!!!! a i jak zawiadomisz police to mis zginie jasne!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok