Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1043 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kara napisał:
O JEJ ALE KTOŚ TU NIENAWIŚCIĄ SYCZY CHYBA CIĘŻKIE DZIECISTWO BYŁO CO ? KRADŁAŚ ZABAWKI DZIECIĄ?
no mama mi klocki do podlogi przybijala gwozdzikami a te najciezsze zabawki byly na najwyzszych polkach.... chcialem znalesc jakies obrazek o sapaniu albo stekaiu to tylko fotki spoconych tenisistow mi wyskakiwaly..... Ty kara nie bierz zycia tak na serio ))) gorsze rzeczy moga sie przydazyc... na przyklad moze sie okazac ze nintendo nie bylo rozowe tylko kameleonowate i dzis jest zielone )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kara napisał:
O JEJ ALE KTOŚ TU NIENAWIŚCIĄ SYCZY CHYBA CIĘŻKIE DZIECISTWO BYŁO CO ? KRADŁAŚ ZABAWKI DZIECIĄ?

kara dobrze Ci jasta pisze,ja też ciągle kupuję gry synowi a on za każdym razem mi mówi ,że i tak była głupia i teraz chce kolejną i coraz droższą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Yatsek napisał:
kara napisał:
no mama mi klocki do podlogi przybijala gwozdzikami a te najciezsze zabawki byly na najwyzszych polkach.... chcialem znalesc jakies obrazek o sapaniu albo stekaiu to tylko fotki spoconych tenisistow mi wyskakiwaly..... Ty kara nie bierz zycia tak na serio ))) gorsze rzeczy moga sie przydazyc... na przyklad moze sie okazac ze nintendo nie bylo rozowe tylko kameleonowate i dzis jest zielone )))

nie no uśmiałam sie pina się należy ,nie dziękuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
spadam spać bo rano do pracy POZDRAWIAM WSZYSTKICH FAJNYCH LUDZI TUTAJ BEDĘ ZAGLODAŁ CZEŚCIEJ BO WIDZĘ ZE WARTO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kara napisał:
spadam spać bo rano do pracy POZDRAWIAM WSZYSTKICH FAJNYCH LUDZI TUTAJ BEDĘ ZAGLODAŁ CZEŚCIEJ BO WIDZĘ ZE WARTO

pewnie że warto

kochane dzieciaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kara napisał:
spadam spać bo rano do pracy POZDRAWIAM WSZYSTKICH FAJNYCH LUDZI TUTAJ BEDĘ ZAGLODAŁ CZEŚCIEJ BO WIDZĘ ZE WARTO Zanim następnym razem zaczniesz pisać to może przypomnij sobie z języka polskiego jak się pisze poprawnie , albo zainstaluj sobie edytor tekstu .
---
Ponieważ jak widać , to poza Nienawiścią do Norweskiego Otoczenia Dorobkiewiczu , nie tylko , że Nie znasz Norweskiego to jeszcze Polski kaleczysz ...
---
Tak z ciekawości zajrzałem sobie na stronę , by zoczyć ileż to cudo kosztuje , że taka chryja ...
A tu szok , trochę ponad 1500Nok.
To w Mojej Wsi , po Tegorocznej Zimie na poboczach chodników , naliczyłem Już co najmniej 10 rowerów , a każdy średnio kosztował ponad 3000Nok .
Dzisiaj Była akcja , zbierali te Niechciane rowery , naprawią i pójdą na AUKCJĘ ...
By za rok znowu wylądować w rowie ...
I jakoś nikt tych rowerów nie rusza poza SŁUŻBAMI ... a tu proszę jakie Nieszczęście w Rodzinie ...
Jak nie quad'a podwędzi Biedny Norg , to znowu Dziewczynka zakosi Zabawkę ...
---
DO TEGO OGŁOSZENIA DOPISZ ... , że jak się zabawka natychmiast nie znajdzie to sprawę zgłaszasz do ....-BV-...
---
A i jeszcze jedno ... zastanów się jako kto piszesz ...
Znaczy czy jako Matka , a może jako Ojciec ... A może ty jesteś Obojnak ...?!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
ja wsadziłam bratu śrubokręt do ucha..

Jest na nie głuchy teraz...

.. ach te dziecięce zabawy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis: