Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radi Radi (1207 niezalogowanych)
10 Postów
robert x
(rosolak)
Wiking
Normalnie, wysyłasz jej kase i ona bookuje z twojego konta wizzair. Troche to polega na zaufaniu. Sam tak kupuje bilety u przez inna zaufana osobe. Idzie zaoszczedzic sporo hasjsu. pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Hermoska napisał:
Wszystko SUPER!

Tylko jak zamierzasz to technicznie rozwiazac? Przeciez jak bookuje bilet to musze zaplacic karta ( twoja kredytowa) wiec musze miec JEJ DANE.

No chyba ze to ty kupujesz moj bilet , i MUSISZ miec MOJE DANE!

I jeszcze musze ci przeciez zwrocic pieniadze ktore sciagnelo z twojej karty?

CZY TAK JAKOS TO MA HULAC CZY MASZ INNY POMYSL NA TECHNICZNE ROZWIAZANIE?

POZDRAWIAM H

dokładnie jak kkolega pisze... dajesz imie i nazwisko i kiedy chcesz lecieć i ja muszę kupić dla ciebie a ty mi zwracasz te koszty ja zapłacę np 100 NOK a ty mi zwracasz 100 NOK ... wszystko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
Witaj,

No to bylo by to do ogarniecia, przy wzajemnym zaufaniu moglo by hulac, ty zyskujesz punkty, ja tanszy bilet!
tylko czasami to sa takie loty-dla mnie przynajmniej- tzw emergency, ktore bookuje jak sie cos pojawi w promocjach, i czesto jest to pozno w nocy , wiec tu kontakt bylby utrudniony z toba.
A gdzie ty jestes w Oslo moze?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Zachodnie wybrzeże... okolice Haugesund... ogólnie nawet w nocy możesz cyknąć sms-a jak sprawa ważna i pilna to pewnie że pomogę nawet jak jest późno ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aszyllo)
Wiking
Zapraszam, pomogę w zakupie biletu. www.facebook.com/WizzAirRyanairBiletyBezProwizji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok