widze cudowne komentarze i zapytania pokazujace cala nasza polska nature pzdr ludzie i juz wiem dlaczego czsami wstydze sie ze jestem polakiem za granica . Co do przyjazdu cudownie ze przyyjezdza ktos kogo iq jest ponad polskie standarty . Wstydzcie sie ludzie tego co piszecie
pawko361 napisał: widze cudowne komentarze i zapytania pokazujace cala nasza polska nature pzdr ludzie i juz wiem dlaczego czsami wstydze sie ze jestem polakiem za granica . UWAŻAJ , bo od tego wstydu , możesz dostać WYSYPKI na Piętach , a to jest Nieuleczalne ...!.
---
Ponadto , pewnie jak się wstydzisz , to zasłaniasz twarz ręką , coby Inni nie widzieli rumieńców na tą twoją NIEPORADNOŚĆ ... .
---
Ot , następne wstydliwe dziecko , swoich również , wstydliwych rodziców ....!
ECH
mdjk napisał: Jestem wróżka 8 czerwca przylatuje do Norwegi Okolice Oslo
A ja mam pytanie? Czy sama wierzysz w te twoje IDIOTYZMY,
czy tylko perfidnie WALISZ SCIEME "biedronkowcom pospolitym"?
Napisze tobie, ze wyjatkowo NIE CIERPIE takiej formy uposledzenia,
to znaczy: na inteligencji albo na moralnosci!!!
Aisab napisał: Masz jakieś inne określenie niż 'biedronkowiec pospolity'?
A co, zamiast "motylicy w brzuszku" doznaliscie obywatelko
dysonansu poznawczego?
BTW
Jeszcze raz PODKRESLE, czuje pogarde i obrzydzenie
w stosunku do takich "parszywych" osob,
ktore zerują na debilizmie wrodzonym/nabytym "biedronkowcow pospolitych".
mdjk jeśli rzeczywiście coś tam możesz zrobić spraw aby ta beauty zamknęła tą swoją biedronkowską gębę jeśli tego nie możesz zrobić ześlij na nią chociaż trochę rozumu.)))
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.