Każdy robi to na co ma ochotę.
Z Polski pochodzicie ale teraz Norwegia jest dla Was super oh i eh, a Polska bleeee.
Gdyby nie ta kasa tutaj to większości by tutaj nie było.
jestem pewny,ze kazdy z was chciałby juz wrócic, ale..... no własnie to ale.......
Mnie jebie czy rzadzi tam PO PIS czy inna prostytutka!
Jak osiagne pewien poziom moich finansów, to spierdalam z tego ciemnogrodu
W prawdzie dziwne moze okazac sie dla niektórych, ze gosc zamienia ciemnogród na kaczystan, ale ja jakos nie czuje tego kraju i ludzi tu mieszkających.....
ze nie wspomne o "uprzejmie donosze"......
A najchetniej zamieniłbym oba te stwory na cos ciepłego, miłego,słonecznego.....
Gdzie zwykłe zycie sprawia przyjemnosc,a nie męczy ciągłą walką o przetrwanie.....
Aby nie być oskarżonym o niewdzięczność ,zrazu dziękuję kryssiu za dokonywanie innych czynności seksualnych w imię lepszej funkcjonalności mojej i Tuskolandu,
i pamiętaj nie czytaj za dużo ,a w szczególności moich wpisów,bo ten jedyny zwój mózgowy ,jaki posiadasz zawsze może ci się przydać w wykonywaniu ruchów frykcyjnych.
Pełen szacunek i podziękowania dla Gabryjela ,który co prawda nie deklaruje tego samego, ale za to czyta wszystkie moje wpisy,chociaż są to wpisy długie i wraże .
I w tym momencie chciałem zakończyć część dziękczynną mojego postu.
Nie dziwię się wam ,że nie potraficie zrozumieć prostej zależności między sytuacją
w Polsce ,a tym ,kto od ponad dwudziestu lat jest za to odpowiedzialny. Nie wymagam
od was tego ,bo jest to ponad wasze możliwości. A przyczyną tego jest rozpad percepcji,
cechy charakterystycznej występującej u homosovieticusa ,znanego pod inną nazwą- leming .Nie piszę tego aby was obrazić ,ale aby wam pomóc w zrozumieniu waszej
sytuacji,gdyż uważam,że macie ,znikome co prawda ,ale macie ,szanse na poprawienie
waszego położenia. Na pewno nie przyznacie się do tego,że posiadacie takie cechy leminga jak:nienawiść,infantylizm,ignorancja,instynkt stadny,strach,tchórzostwo,niczym niepohamowana chęć posiadania świętego spokoju oraz dwójmyślenie,które szczególnie
ujawniacie w tym wątku i będziecie wyzywać wszystkich którzy wam to przypiszą.
Nie widzicie sprzeczności między tym,że z jednej strony piszecie,że w Polsce
jest syf ,a z drugiej strony bronicie szefa szefów tego syfu. Tylko osobnicy z rozpadem percepcji mogą wierzyć w to i nie widzieć sprzeczności.
I na koniec test dla was .
Sami tu piszecie ,że w Polsce jest źle i nie ma po co wracać,więc obejrzyjcie
sobie tego pana i powiedzcie ,czy wy macie racje czy on ?
Ja oczywiście uznaję ,że wy, jeśli tak, to dlaczego wierzycie tuskowi skoro mówicie,
że z nim się nie zgadzacie? I czy nie jest to najlepszy dowód na moje twierdzenie o was?
Miałeś(aś) wypadek w pracy w Norwegii?
Sprawdź, czy masz prawo do odszkodowania.
Skorzystaj z bezpłatnej porady prawnika
Jeśli doznałeś urazu podczas pracy, nie ma znaczenia, na jakich warunkach byłeś lub jesteś zatrudniony.
Jeśli przez wypadek masz problemy zdrowotne, poniosłeś straty finansowe, lub Twoje zarobki znacznie spadły, skorzystaj z porady prawnej i dowiedz się, czy możesz otrzymać odszkodowanie. Wystarczy, że ...
laokon-wole miec jaden zwoj,ale moj wlasny niz milion sterownych przez takich przyglupow jak ty.
a teraz male pytanie dla ciebie,i licze na rzeczowa i konkretna odpowiedz bo to jak najbardziej powazne pytanie;
odbiegajac od obecnej sytuacji w pl. ktorego chcialbys z wymienionych panow aby rzadzil tam obecnie; Adolf Hitler,Fidel Castro,Lenin, Stalin,Ferdynand Kiepski.
................czekam na powazna odpowiedz
Ja bym chciał Pana Fidela, całą resztę znajdzie się w ławach sejmowych....
Gdyby jednak miała wrócić monarchia, z berłem widział bym Jarka, ale dla zapewnienia następcy musiał by się przełamać i jednak gdzieś "włożyć i poruszać"
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.