Każdy robi to na co ma ochotę.
Z Polski pochodzicie ale teraz Norwegia jest dla Was super oh i eh, a Polska bleeee.
Gdyby nie ta kasa tutaj to większości by tutaj nie było.
jestem pewny,ze kazdy z was chciałby juz wrócic, ale..... no własnie to ale.......
Mnie jebie czy rzadzi tam PO PIS czy inna prostytutka!
Jak osiagne pewien poziom moich finansów, to spierdalam z tego ciemnogrodu
W prawdzie dziwne moze okazac sie dla niektórych, ze gosc zamienia ciemnogród na kaczystan, ale ja jakos nie czuje tego kraju i ludzi tu mieszkających.....
ze nie wspomne o "uprzejmie donosze"......
A najchetniej zamieniłbym oba te stwory na cos ciepłego, miłego,słonecznego.....
Gdzie zwykłe zycie sprawia przyjemnosc,a nie męczy ciągłą walką o przetrwanie.....
Aby nie być oskarżonym o niewdzięczność ,zrazu dziękuję kryssiu za dokonywanie innych czynności seksualnych w imię lepszej funkcjonalności mojej i Tuskolandu,
i pamiętaj nie czytaj za dużo ,a w szczególności moich wpisów,bo ten jedyny zwój mózgowy ,jaki posiadasz zawsze może ci się przydać w wykonywaniu ruchów frykcyjnych.
Pełen szacunek i podziękowania dla Gabryjela ,który co prawda nie deklaruje tego samego, ale za to czyta wszystkie moje wpisy,chociaż są to wpisy długie i wraże .
I w tym momencie chciałem zakończyć część dziękczynną mojego postu.
Nie dziwię się wam ,że nie potraficie zrozumieć prostej zależności między sytuacją
w Polsce ,a tym ,kto od ponad dwudziestu lat jest za to odpowiedzialny. Nie wymagam
od was tego ,bo jest to ponad wasze możliwości. A przyczyną tego jest rozpad percepcji,
cechy charakterystycznej występującej u homosovieticusa ,znanego pod inną nazwą- leming .Nie piszę tego aby was obrazić ,ale aby wam pomóc w zrozumieniu waszej
sytuacji,gdyż uważam,że macie ,znikome co prawda ,ale macie ,szanse na poprawienie
waszego położenia. Na pewno nie przyznacie się do tego,że posiadacie takie cechy leminga jak:nienawiść,infantylizm,ignorancja,instynkt stadny,strach,tchórzostwo,niczym niepohamowana chęć posiadania świętego spokoju oraz dwójmyślenie,które szczególnie
ujawniacie w tym wątku i będziecie wyzywać wszystkich którzy wam to przypiszą.
Nie widzicie sprzeczności między tym,że z jednej strony piszecie,że w Polsce
jest syf ,a z drugiej strony bronicie szefa szefów tego syfu. Tylko osobnicy z rozpadem percepcji mogą wierzyć w to i nie widzieć sprzeczności.
I na koniec test dla was .
Sami tu piszecie ,że w Polsce jest źle i nie ma po co wracać,więc obejrzyjcie
sobie tego pana i powiedzcie ,czy wy macie racje czy on ?
Ja oczywiście uznaję ,że wy, jeśli tak, to dlaczego wierzycie tuskowi skoro mówicie,
że z nim się nie zgadzacie? I czy nie jest to najlepszy dowód na moje twierdzenie o was?
Do wynajęcia pokój na Ammerud w Oslo (ulica Lilloseterveien). Pokój ma około 8 m2, jest umeblowany (łóżko, szafa, regał). Mieszkanie składa się z 3 pokoi, łazienki oraz wspólnego, dużego salonu z aneksem kuchennym i dużego tarasu, świetnie nadającego się na grilla. Łączny metraż mieszkania to ponad 60 m2. Współlokatorami jest 2 solidnych i kulturalnych facetów w wieku około 30-40 lat. Szukam równie solidnego, pracującego i nierobiącego ...
laokon-wole miec jaden zwoj,ale moj wlasny niz milion sterownych przez takich przyglupow jak ty.
a teraz male pytanie dla ciebie,i licze na rzeczowa i konkretna odpowiedz bo to jak najbardziej powazne pytanie;
odbiegajac od obecnej sytuacji w pl. ktorego chcialbys z wymienionych panow aby rzadzil tam obecnie; Adolf Hitler,Fidel Castro,Lenin, Stalin,Ferdynand Kiepski.
................czekam na powazna odpowiedz
Ja bym chciał Pana Fidela, całą resztę znajdzie się w ławach sejmowych....
Gdyby jednak miała wrócić monarchia, z berłem widział bym Jarka, ale dla zapewnienia następcy musiał by się przełamać i jednak gdzieś "włożyć i poruszać"
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.