Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto lubi tatuaze:)??? - Norwegia

Czytali temat:
Michał Sz. Robert P jacoMoto (3499 niezalogowanych)
7 Postów
marcin marcinek
(marcinek30)
Wiking
witam we wrzesniu do oslo przyjerzdza moj przyjaciel zawodowo zajmoje sie tatuowaniem! zapraszam do obejrzenia jego strony "black8studio" (krzysiek) zainteresowane osoby prosze o kontakt email=owy piwnooki27@interia.pl lub nr. tel. 40305014
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin marcinek
(marcinek30)
Wiking
witam wszystkich!!! 13 kwietnia ponownie przyjeżdża tatuażysta z polski zainteresowane osoby prosze o kontakt 40305014 lub piwnooki27@interia.pl przykladowe prace mozna obejrzeć na stronie black8studio.com (krzychu)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
ewa gg
(czarymary)
Nowicjusz
Hej!Coś mi się strona salonu otworzyć nie chce.Ja zainteresowana zawsze,zależy jeszcze gdzie ten tatuaż będzie mógł być wykonany-jak bardzo daleko od KRS,to chyba odpuszczę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Marco Marcus
(Marc)
Początkujący
czarymary napisał:
Hej!Coś mi się strona salonu otworzyć nie chce.Ja zainteresowana zawsze,zależy jeszcze gdzie ten tatuaż będzie mógł być wykonany-jak bardzo daleko od KRS,to chyba odpuszczę...

mnie też , chyba się studio zwinęło....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gamoń linku nie potrafi wstawić.............

www.black8.com.pl/

a tatuaże takie se......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
ewa gg
(czarymary)
Nowicjusz
No,chłopak faktycznie musi jeszcze popracować nad stylem.Początki jak to początki,nie każdy jest wybitny od razu.Krzych musi wiedzieć co chce uzyskać tatuując,jaki efekt.No,styl musi mieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...albo

jeszcze lepiej

niech zamknie w cholere

ten swoj salon...skoro nie ma do tego talentu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin marcinek
(marcinek30)
Wiking
każdy z was ma prawo do własnego zdania na temat jego prac ja mam na razie dwie na sobie i jestem bardzo zadowolony z jakosci wykonania!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
marcinek30 napisał:
każdy z was ma prawo do własnego zdania na temat jego prac ja mam na razie dwie na sobie i jestem bardzo zadowolony z jakosci wykonania!!!

a moze wkleisz swoje wzory, to bedziemy mogli sami ocenic jego kunszt....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
za darmo bym nie zrobiła u niego tatoo.. Jako, że jest to rzecz na całe życie to musi być wykonane "że mucha nie siada"... a temu panu jeszcze daaaleko, daaalekoooo

.. niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok