tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
beauty napisał:
marianek73 napisał:
pije wyborową prosto z polandii
A ile kosztuje 10 butelek z rabacikiem?
Alkohol to nie jest najlepszy pomysl na relaks.
Lepszy sex z Marysia!!!

spróbuj sexu z białym szaleństwem + zielone....ale zależy od zaopatrzenia... można nawet 48h nieprzerwalnie napierdalać się z dupą.
jako ze toniemy w idiotyzmach, bo one zalewaja nas wszedzie .....
sex na sniegu przegryzajac trawe ?
sex na trawie ze sztucznym sniegeim ?
snieg na trawie wczesna wiosna i sex po 48 godzinach bialego szalenstwa na nartach ?
trawa na sniegu i goracy, choc twierdze ze raczej cholernie zimny sex?
sztuczny snieg na sztucznej trawie na przyklad na tarasie i seks w sobotni wieczor podczas filmu 48 h ?
wlozenie "go" w biale szalenstwo + zielone i mozna pozniej przez 48h ?
czy moze Biale Szalenstwo to jakies rodzaj "fiko miko na dziko" ?
a co rozumiesz przez - zaleznie od zaopatrzenia ? chodzi o gumiks, neofiks, precliks, unifliks, durifleks, zolciks, unimilik, likumil, polumiks itp ??
czy - wiem, z pewnsocia chodzi o ..... seks na nartach, zaopatrzenie to dobre narty, spiwor a zielone to ... zielone swiatlo od kazdej plci co by przez 48 godzin sobie troche urozmaicic
to "to" i tamto "owo" .
a tak juz powazniej, o ile cokowliek tutaj moze chociaz musnac powagi, to ....przyznam sie ze pewnym momencie Zyzak szczerze sie usmiechnalem do Ciebie, naprawde, tak po prostu, zaczalem sie smiac, usmiechac i tak dalej... ot tak po uswiadomieniu sobie pewnej mysli, a co za tym idzie w pogon ruszyla ona - wyobraznia, automatycznie, bo wraz z umyslem - kochaja automat.
. ...chodzi o to ze przeczytalem sobie co napisales, ponownie, raz jeszcze, bez wnikania w punkty gie, be, rowki i inne grzmotki,
"nieprzerwalnie napierdalać się z dupą."
i malo istotne jak, automatycznie czy tez nie - ale nagle wyobrazilem sobie jak napierdalasz sie z wlasna ...no nia czyli dupa, ta z tylu.Oczywiscie nieszczegolowo, ale wygladalo to tak mniej wiecej jak pies biega za wlasnym ogonem, calkiem, mowie Ci calkiem zabawnie, ba ...
wzielo to sie z tego ze kiedys jedna sympatyczna dziewczyna powiedziala do mnie tak ....
zobacz jaki huj idzie ...
a teraz wyobraz to sobie ...
i TY wiesz ... taki chodzacy na dwoch jajkach duzy z glowka na gorze z metr osiemdziesiat ... i odwrotny irokez.. .
ojej ...no dobra, malo to zabawne ale mnie rozbawilo
swoja droga a co na to Dupa, i czy wie ze ma tak na imie ? i ona lubi tak 48h ?
a mam rowniez pytanie odnoszace sie łba na karku, czy na tym karku zostaly rowniez uwzglednione wasy ? i lysinka ?
a co do 48 godzin i faktycznego stanu moge czy tez nie .....
powodzenia panowie za kilka lat
""no daaaaawaaaaaj, dawaj, noo ....no ...daaaawaaaaaaaajjaaaaaaaaaa ...
skarbie, moze pompke ?
nie, nie ...dam rade ..
nooo ....
dobrze kochanie, to ja sama juz wezme ta pomke bo mnie ... reka i usta bola...penseta"
byc moze wtedy, faktycznie płunkick gie zacznie byc ru....ru....tak...ruchomy i to nie wy a ...
... tak, owszem, za chwile dojdziesz o co mi chodzi
Swoja droga to zadziwiajace, wpierdalasz takie swinstwa w swoje cialo, przestawiasz mu punkt gie a ono nadal sprawnie funkcjonuje, chociaz sprawnie z czasem bedzie nabieralo za kazdym razem nowego odcieniu, amfetamina wysysya z Ciebie ogromne poklady energii, z pewnoscia o tym wiesz. ... czyz nie ?
Łola Boga... jesli chodzi o slowka uzyte w - zaopatrzeniu - nie mam zielonego pojecia co one znacza.
Dobrze wiec, koncze, zycze udanych 48 godzin....
Jak aktywuje mi sie ktoras z polkul odpowiadajacych za przypierdalanie sie i pisanie idiotyzmow byc moze cos napisze, ona ... ta polkula
wracajac do rzeczywistosci....
ktos tam cos MIELE na tamat kredytow ze pochodzi 15 - 20 lat byc moze z 6cioma na raz i w tym czasie ma ogromne szanse na urodzenie Matołka, po znajomosciach z MIELE oczywiscie
Na biezaco mozna dowiedziec sie rowniez o Loff, i innych ziarnach, dylamaty pojawiajace sie dotycza ...10 % i tak czy nie ? CZy 3 bańki nie beda wkrotce warte 2, podczas odpowiedzi pojawiaja sie nawet owacje ...prawie na stojaco, "braaawo braawwo"
Natomiast Kozienice, a kraju zwanych Polska niedlugo stana sie stolica tego oto landu.
Naturalnie, moj post nie mial zamiaru nikogo urazic, Ciebie rowniez Gzygzak, to raczej zagieta rzeczywistosc i pokrecone mysli podczas turbulencji w umysle.
Wierze ze nie podchodzi to pod pewien kolor, z pewnoscia bym tego nie chcial.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
zycze udanego seksu na bialej szalejacej pralce Miele, Bosh ... z odrobinka na przyklad zielonego drinka ...czy tez innej zielonej substancji... pozycji 69 nie 48(?) ... naturalnie zycze dobrego zaopatrzenia ... wyposazenia zaspokajajacego .... obie strony