Bez kropek to jeszcze nic. Na przykład taki sms" " cze fajna byla imprezka ostatnio moglibymy to powturzyc co ty na to" , od razu po przeczytaniu sie zakochałam. A na pytanie skąd ma moj numer : " wziełem od tomka wiesz kumpel w poczebie pomorze zawsze". Nie wiem o jaką "poczebe" chodziło, ale i tak wymiękłam
Hilton napisał: Bez kropek to jeszcze nic. Na przykład taki sms" " cze fajna byla imprezka ostatnio moglibymy to powturzyc co ty na to" , od razu po przeczytaniu sie zakochałam. A na pytanie skąd ma moj numer : " wziełem od tomka wiesz kumpel w poczebie pomorze zawsze". Nie wiem o jaką "poczebe" chodziło, ale i tak wymiękłam No co Ty Hilton , na poczebach się wyznajesz , czeba było tylko ciut poczekać
Hilton napisał: Bez kropek to jeszcze nic. Na przykład taki sms" " cze fajna byla imprezka ostatnio moglibymy to powturzyc co ty na to" , od razu po przeczytaniu sie zakochałam. A na pytanie skąd ma moj numer : " wziełem od tomka wiesz kumpel w poczebie pomorze zawsze". Nie wiem o jaką "poczebe" chodziło, ale i tak wymiękłam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.