Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Solomun . Radosław Rutkowski Wiesiek Naruk Karolina Ziemba Marcin Chojecki Małgorzata Sasin Łukasz Nakonieczny (3443 niezalogowanych)
13 Posty
Jacek K
(edi7)
Wiking
o co chodzi gabrielu??

przy każdej Twojej wypowiedzi ...-..tyle minusów!?

nie chce mi się zaglądac wstecz,bo nie mam czasu,ale masz zawsze około160-ciu minusów!

zrób coś z tym - niech Cię polubią!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lizzi napisał:
temat wyczerpany to macie coś extra
www.tvn24.pl/-1,1740238,0,1,krok-od-smie...epasc,wiadomosc.html

NOooooosz....szszszszsz...w tą i nazad...!
Totalny szok ... !!! .
Norg wyskoczył bo życie jest ważniejsze od sprzętu , a z Łotyszem to pewnie jak z Polakami .
Jak Kapitan statku razem na dno ...
---
Cholera , oglądałem to ujęcie ponad 20-razy ... klatka po klatce ...
---
Aż mi się odechciewa pracy na Naczepach ... i pewnie w tym roku nie zrobię żadnych uprawnień na Naczepo/przyczepy...
To już lepiej i bezpieczniej zwykłym Gruzawikiem powoli i do przodu ...! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ja myślę ,że prawda była taka że łotysz nie miał paliwa a szczęście w tym takie ,że spadł i nie doszło do wybuchu

no coooo we wszystkich filmach amerykańskich tak jest

masakra że nie wyskoczył bo miał na to czas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lizzi napisał:
ja myślę ,że prawda była taka że łotysz nie miał paliwa a szczęście w tym takie ,że spadł i nie doszło do wybuchu no coooo we wszystkich filmach amerykańskich tak jest

PALIWO miał , ponieważ widać jak się koła szybko kręcą kręcą i śnieg się sypie na boki ...
---
Nie Mnie się tutaj wypowiadać ci do techniki współpracy z Ciągnikiem Holującym .
To Już by Musiał Tutaj ... MARYJANEK... sypnąć parę poprawnych zawodowych zdań na ten temat .
---
Norg wyskoczył , bo był przygotowany na takie zdarzenie ... Nie był spięty Pasami ... bo w tym przypadku to zagrożenie unieruchomieniem za kierownicą . / Mnie kiedyś kazano rozpiąć pasy , oraz mieć otwarte /uchylone drzwi ... jak siedziałem w aucie , które było wyciągane z lekkiego zbocza , gdy wpadłem w zaspę na zakręcie ./
---
A Łotysz PEWNIE wręcz odwrotnie , spięty podwójnie na Krzyż ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
gabriel napisał:
lizzi napisał:
temat wyczerpany to macie coś extra
www.tvn24.pl/-1,1740238,0,1,krok-od-smie...epasc,wiadomosc.html

NOooooosz....szszszszsz...w tą i nazad...!
Totalny szok ... !!! .
Norg wyskoczył bo życie jest ważniejsze od sprzętu , a z Łotyszem to pewnie jak z Polakami .
Jak Kapitan statku razem na dno ...
---
Cholera , oglądałem to ujęcie ponad 20-razy ... klatka po klatce ...

W dwunastej sekundzie slychac strzaly..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
Witam.Motylek ,powinno sie zrobic kurs na skuter,ale niekoniecznie,Jaa jezdzilam i nie bylo problemu ale posiadalam prawo jazdy i to wystarczylo ,Kontrolowano mnie i bylo wszystko ok .Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Sethur napisał:
W dwunastej sekundzie slychac strzaly..

AŻ Mi ze śmiechu ... łza się w oku zakręciła ... !!! .
---

Dobrze , że Maciuszka tego nie czyta , już by słał Monity do Oslo ... że Kpiny i Obraza Tragedii Narodowej ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lizzi napisał:
ja myślę ,że prawda była taka że łotysz nie miał paliwa a szczęście w tym takie ,że spadł i nie doszło do wybuchu

no coooo we wszystkich filmach amerykańskich tak jest

Lizzi > ja cie bardzo prosze: albo przestan brac to swinstwo, albo ogranicz dawke....

I nie gadaj głupot,ze miał czas wyskoczyc, bo go nie miał.....

Mysle,ze norek (Naf) poniesie powazne konsekwencje, bo to jego wina!
Kto widział kiedykolwiek w akcji PROFESJONALNEGO vikinga lub Naf wie o czym mówie.....
Tylko,ze jak sie północni farmerzy biorą za powazna robote, to tak sie konczy.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:Mysle,ze norek (Naf) poniesie powazne konsekwencje, bo to jego wina!
Kto widział kiedykolwiek w akcji PROFESJONALNEGO vikinga lub Naf wie o czym mówie.....
Tylko,ze jak sie północni farmerzy biorą za powazna robote, to tak sie konczy.....

NIE MĘDRKUJ , TYLKO OPISZ W CZYM PROBLEM ... !!!
---
Tak by zainteresowani wiedzieli , jak się Ewentualnie zachować i co robić w podobnych sytuacjach!!! .

---
MAŁO TEGO , DOBRZE BY BYŁO , GDYBYŚ TO ZROBI W TEMACIE ...
. >ZIELONY KIEROWCA < ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok