okularki koniecznie te a i też nie dla każdego i w stylu reporter .
aaaa i błagam pomijajcie garnitury bo to tak jak byście się chcieli przebrac za biznesmenów hehehehehehehehe
lizzi napisał: okularki koniecznie te a i też nie dla każdego i w stylu reporter .
aaaa i błagam pomijajcie garnitury bo to tak jak byście się chcieli przebrac za biznesmenów hehehehehehehehe
Ale takie wygniecione, brudne spodnie??? Nieeeeeee... wyglada jakby rowy kopal w poblizu
marianek73 napisał: fajne, ale ja zdecydowanie wole Ray Ban Aviator : ))
Tomek kruz > sie wie.....
no tak aviatorki i amerykański policjant lustrzanki tylko takie sprzedaję
ja też mam aviatorki z Mango mało tego kupiła mi obca osoba z forum modowego bo obdzwoniłam całą ich sieć i były tylko w Poznaniu
Darcia napisał: lizzi napisał: okularki koniecznie te a i też nie dla każdego i w stylu reporter .
Ale takie wygniecione, brudne spodnie??? Nieeeeeee... wyglada jakby rowy kopal w poblizu
aaa nie nie koszula i buty tez odpadają kurtka ok mój kotek jak po towar do sklepu pojechaliśmy to wpadł w francuskie ciuchy i w hurcie wytargał kurtkę pilotkę zimowa- teflonkę normalnie odlot za 500 w hurcie na sklep ich bym nie wzięła bo plajta i super spodnie babka na spodnie sie nie zgodziła i musiałam 12 szt wziasc ale o dziwo sprzedały sie po mimo wysokiej ceny
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.