Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marcin marcinek przemek kozłowski (3952 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

Janek > byc moze i ty podciagniesz sie w kontaktach z kobietami, wiec czytaj i ucz sie, zamiast sapac bez sensu.....

ja już raczej wiem, co kobiety lubią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
marianek73 napisał:

Janek > byc moze i ty podciagniesz sie w kontaktach z kobietami, wiec czytaj i ucz sie, zamiast sapac bez sensu.....

ja już raczej wiem, co kobiety lubią

aaaaaa jednak zaasekurowałes sie słowem "raczej" wiec kurwa zamnikj face, bo RACZEJ nie wiesz co "tygrysy" lubią najbardziej.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gama28 napisał:
Pierwsze wrażenie? Co i w jaki sposób mówi! Na ile darzy zainteresowaniem kobietę (pierwsze minuty rozmowy) lub jak bardzo jest skupiony na sobie. A fizycznie? Zęby!!! Ewentualnie ogólnie zadbane ciało i ubrania dostosowane do sytuacji. Dres poza rowerem i bieganiem odpada!

SKASOWANE WREDNE FOTO ...UFFF
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
No kurwa następny.........

panowie > > > pleeeeeeeaaaaaaaaseeeeeeee!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
[b]jasta102 napisał:
maryjanku
powinno być
shut the fuck up
www.stfu.se/

janek > byc moze w USA tak mówią/mówili, ale tam gdzie ja uczyłem sie ang. miejscowi mówili "shut up fuck up"a było to w UK, a moi "nauczyciele" nie byli raczej prymusami w szkole
Ale do rzeczy > powiem po twojemu : bądzże chłopie cicho i dajże wypowiedziec sie płci pięknej!
Janek > byc moze i ty podciagniesz sie w kontaktach z kobietami, wiec czytaj i ucz sie, zamiast sapac bez sensu.....[/quote]

Nie wiem w jakiej GB byles ale tam tez sie mowi stfu. Mysle ze problem tkwi w aparacie sluchowym, Jak ktos mowi szybko dla niewprawionego ucha brzmi podobnie. Sadzac po innych postach w ktorych probowales uzywac angielskiego masz braki.
Choc to w zasadzie bez znaczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
I owszem mam i to DUŻE....
dlatego nigdy nie twierdziłem,ze mówie bdb po angielsku.....
Uwazam,ze mówie bardzo komunikatywnie i nic wiecej......
Ale nie rozmywajmy tematu i ciebie równiez prosze o pisanie swoich jakze trafnych spostrzezen w innym wątku....
No,chyba ze jestes kobietą.........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marianek73 napisał:
No kurwa następny.........

panowie > > > pleeeeeeeaaaaaaaaseeeeeeee!

a co kurwa może przestań zachowywać się jak kierowca tira
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Reason Project)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

No,chyba ze jestes kobietą.........

Bez takich!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nie no, zajebiscie.......
Temat załozony dla pań, a trolle mają pozywke.....
Panowie, kapke taktu......

ps: Andy > niejeden "trucker" ma wiecej ogłady niz jakze mądry pracownik biurowy.....

Ja juz nie rozmywam i nie bede odpowiadał, ani prostował głupich zaczepek naszej loży!

ps: serdeczna prosba do kogos władnego o usuniecie wszytskich "męskich" komentarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
gama28 napisał:
Dlatego napisałam "ewentualnie" Lalusie odpadają. Reszta też, bo małżonka szanownego już mam

No ja też mam idealnego i świetnie ubranego i zawsze wyda na ciuchy i buty wiecej niż ja
a wiec marianek ,
żel do włosów odpada stare piramidy też,i broń boże by żona nie kupiła ci jensów no.... wiesz na 100 w pasie hehe bo to oznacza 3 rozmiary mniej ,tak mamy dzis skrojone jeansy ,ze metr odpada...a baby do mnie dalej z metrem latają
poleciłabym Ci mój sklep ale masz za daleko wiec wpadnij do reportera ewentualnie do HM tylko nie zwiń 1 lepszych szmatek mi sie podoba styl militarny - lub takiego amerykańskiego dziennikarza w reporterze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok