Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4516 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
JLK21 napisał:

e tam.... miesko w PL jest zdecydowanie lepsze......

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/279472,U...ki-w-miesie-z-Polski
Ukraiński państwowy komitet weterynarii jest niezadowolony z jakości mięsa importowanego z Polski.

dobre bo tanie, znaczy polskie
"Kommiersant-Ukraina" pisze, że w tym roku cena słoniny importowanej była średnio o 5,2 razy niższa od ceny słoniny wyrabianej na Ukrainie.
www.ppr.pl/artykul-ukraina-grozi-zakazem...a-159679-dzial-5.php
naprawdę ciszej nad tą jakością polskiego mięsa, piwa i wódek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pojedz na ukraine.... i zobacz jaka jakos prezentuja ich rodzimi producenci... do ruskich idzie wszytsko... dlatego nikt nie patrzy na jakosc... to rynek bez dna dlatego mozesz sobie pozwolic na najwiekszy szajs!!!! i tez zejdzie!!!!! ukranskie dane jakos nie sa dla mnie wyrocznia.... tak jak i norweskie instytuty badajace jakos potraw - kazdy narod ma inny zoladek i dlatego ja tak bardzo kocham miesko a nie za bardzo mam ochote popijac wszytsko mlekiem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Piłka jest krótka ...
Wszystko to co nie idzie na Zachód , a tam idzie ...super-duper SORT ... to Musi gdzieś zejść ..! .
W Polsce też byle badziewia ...Nikt nie kupi , bo ma możliwość w wyborze .
Dlatego ten cały szajs , Ląduje na Ukrainie , tam biorą wszystko jak leci ...
To co jest jeszcze jako takie , przerabiają i dalej na export do Rosji Mateczki , coby długi spłacać za ropę ...
A Śmieci , jako ochłap... dla Swoich Rodaków spod znaku Tryzuba ... Bo Naród chłonny i głodny a i kasy za wiele też nie posiada ...
Z tą nagonka to i trochę racji jest , pewnie znowu Janukowycz szykuje coś , Swoim Niegrzecznym Pobratymcom .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok