espen napisał:
Z mojej perspektywy wyglada to tak:
W historii moich postow doswiadczylem wielu komentarzy, Ogromna wiekszos byla pozamerytoryczna, zawierajaca wiele bledow logiczno-jezykowych, na ktorych wyjasnienia nie mialem sily.
Jedynie kilka osob negowalo tezy na poziomie faktow( kryss - pozdr.)
Duzym zaskoczeniem byly posty kobiet - w wiekszosci histeryczne i niemerytoryczne, odwolujace sie do emocji i "przykraszone jarmarczna gwara. zaskoczenie tym wieksze, ze w Polsce kobiety uchodza, za lepiej wyksztalcone. Coz moze te ktore zostaly w Polsce.
Teraz male asekuranctwo - powyzszy akapit nie odnosi sie do wszystkich kobiet w Norge. Zapewne znamienita wiekszosc moze sie popisac erudycja jednak nie robi tego.
Zaznaczam, ze nie jestem mizogonem z natury. Jest taka scena w filmie" Az poleje sie krew"
Daniel Plainview zwierza sie przy ognisku co mysli o ludziach. Utozsamiam sie z tym!!
Kolejna sprawa - Maryan, Brzydal - Sa na tym forum dluzej niz ja i mialem z nimi spiecia.
Obecnie coraz bardziej ich rozumiem. po prostu nie mozna inaczej. Jezeli argumentujesz a ludzie wciaz wypisuja glupoty, evt. pytaja o rzeczy wielokrotnie "mielone" na forum
to jak mozna reagowac. Ich postawa, choc przejaskrawiona to forma buntu przeciw glupocie
Wszechobecnej na forum. Oficjalnie Ich z tego miejsca przeprasza nawet jezeli sie myle co do intencji, to jednak te wystepy sa niczym w porownaniu z glupota innych - tym gorsza, ze traktowana powaznie
Marne gadki, plytkie rozmowy o niczym udajace powazny dyskurs, glosowanie na zdjecia gdzie kandydatkom daleko do modelek.. To wszystko traci Mrozkie.
Z pewnoscia zaraz odezwa sie oburzeni/oburzone i zarzuca mi bezmyslnosc tego elaboratu oraz ich ulubiony zwrot" przerost formy na trescia" Choc sami maja problemy z forma a tym bardziej z trescia.
Oficjalnie sie poddaje. To moj ostatni post. Dziekuje wszystkim za wiadomosci na priv oraz slowa wsparcia. Z glupota ciezko sie walczy, natomiast w wymiarze obecnym na tym forum jest Niezwyciezona.
Faktycznie masz jakiś problem . Trzymam cię za słowo że to jest twój ostatni post .