Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(968 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zgrubienie

to dynda,na sakwie!

jedno...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
ivka111 napisał:
espen napisał:
Z mojej perspektywy wyglada to tak:

W historii moich postow doswiadczylem wielu komentarzy, Ogromna wiekszos byla pozamerytoryczna, zawierajaca wiele bledow logiczno-jezykowych, na ktorych wyjasnienia nie mialem sily.
Jedynie kilka osob negowalo tezy na poziomie faktow( kryss - pozdr.)
Duzym zaskoczeniem byly posty kobiet - w wiekszosci histeryczne i niemerytoryczne, odwolujace sie do emocji i "przykraszone jarmarczna gwara. zaskoczenie tym wieksze, ze w Polsce kobiety uchodza, za lepiej wyksztalcone. Coz moze te ktore zostaly w Polsce.
Teraz male asekuranctwo - powyzszy akapit nie odnosi sie do wszystkich kobiet w Norge. Zapewne znamienita wiekszosc moze sie popisac erudycja jednak nie robi tego.
Zaznaczam, ze nie jestem mizogonem z natury. Jest taka scena w filmie" Az poleje sie krew"
Daniel Plainview zwierza sie przy ognisku co mysli o ludziach. Utozsamiam sie z tym!!

Kolejna sprawa - Maryan, Brzydal - Sa na tym forum dluzej niz ja i mialem z nimi spiecia.
Obecnie coraz bardziej ich rozumiem. po prostu nie mozna inaczej. Jezeli argumentujesz a ludzie wciaz wypisuja glupoty, evt. pytaja o rzeczy wielokrotnie "mielone" na forum
to jak mozna reagowac. Ich postawa, choc przejaskrawiona to forma buntu przeciw glupocie
Wszechobecnej na forum. Oficjalnie Ich z tego miejsca przeprasza nawet jezeli sie myle co do intencji, to jednak te wystepy sa niczym w porownaniu z glupota innych - tym gorsza, ze traktowana powaznie
Marne gadki, plytkie rozmowy o niczym udajace powazny dyskurs, glosowanie na zdjecia gdzie kandydatkom daleko do modelek.. To wszystko traci Mrozkie.

Z pewnoscia zaraz odezwa sie oburzeni/oburzone i zarzuca mi bezmyslnosc tego elaboratu oraz ich ulubiony zwrot" przerost formy na trescia" Choc sami maja problemy z forma a tym bardziej z trescia.

Oficjalnie sie poddaje. To moj ostatni post. Dziekuje wszystkim za wiadomosci na priv oraz slowa wsparcia. Z glupota ciezko sie walczy, natomiast w wymiarze obecnym na tym forum jest Niezwyciezona.

Jeszcze na koniec musiales sobie Poobrazac ludzi szczegolnie kobiety!!!! rewelacja!!! lepiej ci sie napewno zrobilo!!!

Niesamowicie ciesze sie ze sie stad pakujesz.. frajer jestes!!! i slaby chlopczyk... pare dni temu do bicia Maryjanka sie zabieral, podniecal sie jak nie wiadomo co a nagle jaki to on potulny i przeprasza za swoje bledy!!! haha... zalosne.. kolegow teraz szukasz zeby ci nie wpierniczyli w ciemnej uliczce???

no ale cieszymy sie bardzo... (przynajmnieja ) znowu bede mogla tu wchodzic i nie wkurzac sie przez takiego typa jak ty!
jednego nie wypowiadajacego sie na tematy a siejacego tylko wredote i zamiesznie na forum mniej.
AMEN!

Prymitywna wiejska babo..wskakuj w swoje biale kozaczki i na balety wiooo..dzis przeciez piatek, caly tydzien na to czekalas..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
espen napisał:

W historii moich postow doswiadczylem wielu komentarzy, Ogromna wiekszos byla pozamerytoryczna, zawierajaca wiele bledow logiczno-jezykowych, na ktorych wyjasnienia nie mialem sily.
Duzym zaskoczeniem byly posty kobiet - w wiekszosci histeryczne i niemerytoryczne, odwolujace sie do emocji i "przykraszone jarmarczna gwara. zaskoczenie tym wieksze, ze w Polsce kobiety uchodza, za lepiej wyksztalcone. Coz moze te ktore zostaly w Polsce.
Teraz male asekuranctwo - powyzszy akapit nie odnosi sie do wszystkich kobiet w Norge. Zapewne znamienita wiekszosc moze sie popisac erudycja jednak nie robi tego.
Zaznaczam, ze nie jestem mizogonem z natury. Jest taka scena w filmie" Az poleje sie krew"
Daniel Plainview zwierza sie przy ognisku co mysli o ludziach. Utozsamiam sie z tym!!

Kolejna sprawa - Maryan, Brzydal - Sa na tym forum dluzej niz ja i mialem z nimi spiecia.
Obecnie coraz bardziej ich rozumiem. po prostu nie mozna inaczej. Jezeli argumentujesz a ludzie wciaz wypisuja glupoty, evt. pytaja o rzeczy wielokrotnie "mielone" na forum
to jak mozna reagowac. Ich postawa, choc przejaskrawiona to forma buntu przeciw glupocie
Wszechobecnej na forum. Oficjalnie Ich z tego miejsca przeprasza nawet jezeli sie myle co do intencji, to jednak te wystepy sa niczym w porownaniu z glupota innych - tym gorsza, ze traktowana powaznie
Marne gadki, plytkie rozmowy o niczym udajace powazny dyskurs, glosowanie na zdjecia gdzie kandydatkom daleko do modelek.. To wszystko traci Mrozkie.

Z pewnoscia zaraz odezwa sie oburzeni/oburzone i zarzuca mi bezmyslnosc tego elaboratu oraz ich ulubiony zwrot" przerost formy na trescia" Choc sami maja problemy z forma a tym bardziej z trescia.

Oficjalnie sie poddaje. To moj ostatni post. Dziekuje wszystkim za wiadomosci na priv oraz slowa wsparcia. Z glupota ciezko sie walczy, natomiast w wymiarze obecnym na tym forum jest Niezwyciezona.

Faktycznie masz jakiś problem . Trzymam cię za słowo że to jest twój ostatni post .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Kolejny i pewnie nie ostatni raz przekonujemy się do tego,że u "stałych bywalców każdego tematu",mózg pełni jedynie rolę radiatora ,chłodzącego pozostałe organy,a szczątkową pozostałością
po korze mózgowej jest jedynie nerw drapania krocza,który im nie pozwala zapomnieć o sobie.
Czego dowodem są te wpisy oscylujące wokół sfer swędzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Artur Mikolaj
(TRUTKA)
Wiking
Espen ma racje i ciezko to wam pojac, marianek brzydal itp. "rzuca ochlap " a wy jak stado barankow .

Espen ciesze sie ze zrozumiales ze nie pogrozkami zostan zamien sie w "mariyanka vel brzydal" i obserwuj reakcje forumowiczow 'P
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...brzydalem

to sobie geby nie wycieraj,trucicielu

poza tym, cwaniaczek espen (dawniej m.in:veileder) zebral dupsko w troki

akurat po tym,jak zaczely znikac jego wypociny z tanimi,chamskimi odzywkami

a teraz udaje bohatera i krzyzowca,w walce z forumowa glupota

maly,obslizgly manipulator...nic wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
[b]Kowalscy napisał
Uwaga!!!
Idiotka na żerowisku[/quote]

SLABY Frajer z ciebie Kowalski !!!!

slabiuski Kmiot! ze slabego miotu zapewne!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Ibanez napisał:
ivka111 napisał:
espen napisał:

Jeszcze na koniec musiales sobie Poobrazac ludzi szczegolnie kobiety!!!! rewelacja!!! lepiej ci sie napewno zrobilo!!!

Niesamowicie ciesze sie ze sie stad pakujesz.. frajer jestes!!! i slaby chlopczyk... pare dni temu do bicia Maryjanka sie zabieral, podniecal sie jak nie wiadomo co a nagle jaki to on potulny i przeprasza za swoje bledy!!! haha... zalosne.. kolegow teraz szukasz zeby ci nie wpierniczyli w ciemnej uliczce???

no ale cieszymy sie bardzo... (przynajmnieja ) znowu bede mogla tu wchodzic i nie wkurzac sie przez takiego typa jak ty!
jednego nie wypowiadajacego sie na tematy a siejacego tylko wredote i zamiesznie na forum mniej.
AMEN!

Prymitywna wiejska babo..wskakuj w swoje biale kozaczki i na balety wiooo..dzis przeciez piatek, caly tydzien na to czekalas..

Prymitywny Kmiotku. Tak jak Espen do jednego wora i na smieci!!!!!! oswiadczenie pisz i ha det bra!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
[b]Kowalscy napisał
Uwaga!!!
Idiotka na żerowisku

Oj, coraz gorzej, coraz gorzej...
Zrób sobie może przerwę, odpocznij, napij się herbaty - no nie wiem co by ci doradzić

Zyczliwy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
ivka111 napisał:
[b]Kowalscy napisał
Uwaga!!!
Idiotka na żerowisku

Oj, coraz gorzej, coraz gorzej...
Zrób sobie może przerwę, odpocznij, napij się herbaty - no nie wiem co by ci doradzić

Zyczliwy.

Wal sie slaby kmiocie!!! poradz sobie jak antenke w tym moherowym berecie ustawic zeby ci nie zwialo nast. narzem jak wiaterek powieje!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok