Mam pytanie odnosnie Telenor...zamowilam u nich telefon stacjonarny...analogowy..wczesniej mialam z Telio tylko ze rachunki opiewaly na 350 koron, gdzie w umowie bylo napisane 149 koron i bez ograniczen na 23 kraje europejskie na stacjonarne...byo to polaczenia przez Brenband...Pan z Telenor powiedzial ze analogowy jest lepszy i koszt wynsoi 129 koron na kraje Europejskie plus 600 min na komorki w Norwegii...wiec zamienilam a Telenor wystosowal pismo do Telio ze przejmuje klienta...Telio przyslalo powiadomienie o zerwaniu umowy z dniem 30.11, ale abonament za grudzien musimy za placic...do tego Telenor zaklada telefon juz trzy tygodnie, gdzie od 1.grudnia mam placic juz abonament w Telenor.... Troche jestem zagubiona bo czekam trzy tygodnie na telefon tzn,na podloczenie...juz dwa razy mial przyjsc ktos podlaczyc...a jak dzwonie do Telenor to slysze ze juz przyjedzie za za trzy dni, i czekam caly dzien nikt nie przychodzi....w punkcie Telenor dali nawet bevis ze tego i o tej godzinie ktos bedzie..wiec czekam a nikt nie przychodzi...czy ktos wie jak to w koncu zrobic??juz trace nerwy...