Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Prosze o pomoc - Norwegia

Czytali temat:
druch dryh (813 niezalogowanych)
6 Postów
piotr kozaczka
(piotrek2810)
Wiking
Może mi ktoś powiedzieć ile idzie czek z banku z Norwegii ? Jest to dla mnie dość istotne wiec prosze o szybko odpowiedz! Z GORY DZIEKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
trudno powiedziec,powinien dojść w ciągu 3-7 dni,ale 2 lata temu mannpower wysłało mi czek z oslo który dotarł do mnie po 6tygodniach,życze expresowego tempa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piotrek2810 napisał:
Może mi ktoś powiedzieć ile idzie czek z banku z Norwegii ? Jest to dla mnie dość istotne wiec prosze o szybko odpowiedz! Z GORY DZIEKINAJSZYBCIEJ JAK TYLKO MOGĘ ..GĘ...Ę..
AŻ zadyszki dostałem.....Uffff....
Informuję uprzejmie tak jak na to MNIE STAĆ tfu ...tfu...LEŻEĆ...tfu ..no SAM WIESZ ..jednak na pewno nie WISIEĆ...
A więc informuję ... ,że...

CZEK Z BANKU W NORGE IDZIE DO POLSKI NA PEWNO DŁUGO ..długo bo to na piechotę przecie i to jeszcze nie wiadomo skąd on idzie bo jak z FINMARKU - NORD KAP na ten przykład do takiego dajmy na to PRZEMYŚLA to ponad 4000km drogą asfaltową ...
Tak więc zrozum ten czek z tamtego banku i bądź dla niego WYROZUMIAŁY , a ON napewno się Tobie odwdzięczy miłą sumką zapisaną na jego AWERSIE...! ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
piotr kozaczka
(piotrek2810)
Wiking
Przepraszam bardzo za sformułowanie ale nie myslalem ze sa na tym forum tacy czepialscy powinienem napisac "ile bede na niego oczekiwal " i chyba Ci sie bardzo nudzi gabriel jak masz czas na takie glupkowate i bezsensowne posty... a tak na marginesie nie znam takiego slowa jak "przecie" .... tak w drodze rewanżu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Jarek Leziak
(nordlys)
Nowicjusz
Za nic nie przepraszaj .
Gabriel jest specjalista w tego typu wywodach, bo jezeli ktos nie zna odpowiedzi to pisze co popadnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
piotrek2810 napisał:
Przepraszam bardzo za sformułowanie ale nie myslalem ze sa na tym forum tacy czepialscy powinienem napisac "ile bede na niego oczekiwal " i chyba Ci sie bardzo nudzi gabriel jak masz czas na takie glupkowate i bezsensowne posty... a tak na marginesie nie znam takiego slowa jak "przecie" .... tak w drodze rewanżu

poszukaj w slowniku staropolskim... a post gabriela wyjasnia w zupelnosci twoje glupkowate i bezsensowne pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
piotrek, gabi po prostu nie lubi nie jasnych pytań i zagadkowej treści w tych pytaniach, człowiek musi się sam domyślać co ty chcesz dokładniej wiedzieć, musisz się bardziej postarać z tym pytaniem,a i on tobie sensownie odpisze...,

nordlys chyba się pomyliłeś, on z pewnością dobrze wie,zna odpowiedz, ale pisze w ten sam sposob w jaki jest zadane pytanie.

teraz to pewnie na mnie skoczą bo powiedzą,ze gabriela bronie może i tak, ale wiem co pisze, bo od dość dawna czytam jego posty...

aha ja nie wiem ile to trwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piotrek2810 napisał:
nie znam takiego slowa jak "przecie" ....TO nie dobrze ..niedobrze... ,
bo coś TY robił na lekcjach z języka polskiego...? ...
."..przecie wiecie , głupoty pleciecie..".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nordlys napisał:...jest specjalista w tego typu wywodach, ...POWIEDZIAŁ CO WIEDZIAŁ...! .
ZRANIONY promyczek

CO TY JADASZ iże tak mądrze prawisz.. może i ja zmienię swoją dietę i się w uszczypliwościach poprawię ..
NA GORSZE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok