Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3761 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
giovi chyba nic nie powie,bo jego kotki sa w pl bezpieczne,ale ponoc u siebie ma ich w okolicy duzo no chyba ze do tego czasu kotecki zdechna mu i je przerobi na paszteciki

Od wczoraj nie ma już kotów w okolicy (sopli również). Za to mam spory zapas świeżych, jeszcze ciepłych flaczków, a przez kilka najbliższych dni kebaby w Oslo będa produkowane ze świeżego mięsa. Posiadłem też spory dywan zrobiony z naturalnego futra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów
jan pociecha
(kenaj321)
Początkujący
pomarzyć dobra rzecz ,ale póki co przed nami 21.12 2012 i www.masterminds.pl/astronomia_wrzechswia...,w,2012-2013.31.html con tam emerytura, gdzi tu kopać bunkier?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
pociecha napisał:
pomarzyć dobra rzecz ,ale póki co przed nami 21.12 2012 i www.masterminds.pl/astronomia_wrzechswia...,w,2012-2013.31.html con tam emerytura, gdzi tu kopać bunkier?

Nie męcz się, dołącz do nas:
Dino napisał:
cyganka napisał:
Dino, jak na morze wyruszasz, to ja sie zapisuję do Ciebie, moze się znajdzie miejsce na statku dla mnie?

Znajdzie się, przewidziałem pewną liczbę darmowych miejsc dla rodziny, przyjaciół, znajomych i forumowiczów. Jako, że mamy XXI wiek i należy iść z duchem czasów, Arkadina® będzie przedsięwzięciem komercyjnym i pozostałe miejsca zostaną sprzedane na licytacji.
   Przy okazji wyłonił się problem. Jeżeli wszystko odbędzie się tak, jak zapowiada nam fanklub Nibiru, gotówka na zniszczonej Ziemi może okazać się bezwartościowym śmieciem, więc w jakiej walucie przyjąć zapłatę? Co może być dla nas równie wartościowe przed i po katakliźmie?

Od Sethura dostanę być może wymarzony stateczek. Od Giovi wynegocjuję zapasy żywności i będzie można płynąć. Alkohol dostarczą klienci, więc rozrywki nie zabraknie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok