Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26477 niezalogowanych)
7 Postów
Wiking
Cisza dalej ale ja niestety muszę na balety-silny , zwarty i gotowy od 15.00 jako tokarz ewentualnie operator cnc.Do zobaczenia około 2 w nocy a tak na marginesie to nikt mnie nie skrzywdził,tylko sprawdzałem czy jesteście czujni ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
marblo napisał:
Cisza dalej ale ja niestety muszę na balety-silny , zwarty i gotowy od 15.00 jako tokarz ewentualnie operator cnc.Do zobaczenia około 2 w nocy a tak na marginesie to nikt mnie nie skrzywdził,tylko sprawdzałem czy jesteście czujni .. Ty również bądź czujny przy tej maszynie ,co by Ci tam coś się nie wkręciło Na takich maszynach to są dosyć spore obroty i nie wiadomo gdzie byś wylądował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
retier1 wysikales sie juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
nudnik nie pospieszaj retiera- on biedak nie tak szybko skonczy, w koncu prostata mu na to nie pozwoli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Coś się tak czepił prosiak,naprawdę masz zatwardzenie??????????????????? Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
retier1 napisał:
Coś się tak czepił prosiak,naprawdę masz zatwardzenie??????????????????? Dobranoc

ic wez ten prysznic bo trudno komus docinac jak sie spodnie opsikalo

meczysz sie jeszcze biedaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
nie ladnie, oj nie ladnie napisalam- przemyslalam, przepraszam. Zapomnijmy o tym, dobrze???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
retier1 napisał:

ic wez ten prysznic bo trudno komus docinac jak sie spodnie opsikalo

meczysz sie jeszcze biedaku
Jednak miejsce świń jest w chlewie, to tyle w tym temacie Szacuneczek Panie Nudnik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok