Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

No to stało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
Monika Radek Klesińscy (2766 niezalogowanych)
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
VG Nett) En video på YouTube, som angivelig ble lastet opp søndag, varslet om eksplosjon i Oslo 22. juli.

Tittelen på videoen var opprinnelig «Wybuch w Oslo - Explosion in Oslo - 22.07.2011. Wybuch». Wubuch betyr eksplosjon på polsk.

Etter det VG Nett får opplyst fra politikilder skal ikke politiet ha registrert noen trusler i forkant.

Like etter klokken 17 ble tittelen på videoen endret til «hamsters».

Videoen viser to hamstere som løper rundt i et bur over ett minutt, mens personer snakker i bakgrunnen, trolig på polsk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Mam nadzieję że to jakiś żart........

Tu jest bezpośredni link do VG...

www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080589
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
dobra podpucha na zmylenie tropu.

kopia niby tego zamienionego filmu na "chomiki" głos jest faktycznie po polsku ale z TV, każdy mógł to podstawić.

ehh pismaki.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Andy Pandy)
Nowicjusz
Pies gończy napisał:
VG Nett) En video på YouTube, som angivelig ble lastet opp søndag, varslet om eksplosjon i Oslo 22. juli.

Tittelen på videoen var opprinnelig «Wybuch w Oslo - Explosion in Oslo - 22.07.2011. Wybuch». Wubuch betyr eksplosjon på polsk.

Etter det VG Nett får opplyst fra politikilder skal ikke politiet ha registrert noen trusler i forkant.

Like etter klokken 17 ble tittelen på videoen endret til «hamsters».

Videoen viser to hamstere som løper rundt i et bur over ett minutt, mens personer snakker i bakgrunnen, trolig på polsk.

O co dokladnie chodzi w tym artykule? probowalem tlumacz google ale wychodza glupoty..
pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Zuzu kurna ale czemu my mamy cierpieć??????na szczęście wyszedłem z biura o 14:30 a biuro jest niecałe 100 metrów od budynków rządowych.........

Zuzu i nie wydaje się to śmieszne........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NRK podało, że mają łapać wszystkich Polack i wysłać za koło podbiegunowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Andy wystawiono video na YT... w niedzielę z ostrzeżeniem o wybuchu bomby w Oslo 22 lipca ...video było zatytułowane po polsku ...dzisiaj po 17 zmieniono to video na chomiki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Jasta daj sobie siana z sarkazmem teraz ..to nie jest śmieszne......

Norwedzy do mnie dzwonią czy to prawda co VG podaje........ powtarzam nie jest to śmieszne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Pies gończy napisał:
Zuzu kurna ale czemu my mamy cierpieć??????na szczęście wyszedłem z biura o 14:30 a biuro jest niecałe 100 metrów od budynków rządowych.........

Zuzu i nie wydaje się to śmieszne........

a gdzie ja napisałem że to śmieszne jest?

ktoś robi podpuchę na to że niby Polacy mieli coś z tym wspólnego, a pismaki łykają takie niusy.

na razie nic nie wiadomo, a na gorąco to ludzie różne wersje będą brać za wiarygodne.
nie zdziwię się jak ktoś o kosmitach wspomni, że macali w tym palce.

Ktoś chciał pogrozić Norwegom na razie, bo jak by chcieli pozabijać ludzi to by w normalny roboczy dzień to trzasło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Zuzu już są dwie ofiary śmiertelne.... policja mówi że może być więcej ...nie chcą podać nic więcej....
Ullevaal i Rikshospitalet jest są postawione w stan kryzysowy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok