Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Monika Radek Klesińscy (2874 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..podziekuj

mamusi i tatusiowi

napewno sa dumni,z takiej zarazy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:
... spytaj fachoffcow w tym temacie

gabrysi,basi,jastusi,doradcy i konsultatowi vel akan,pieska gonczego i calej reszcie nawiedzonych...
A co Ja mam do tego...!? .
Zawsze pisałem iż jestem z przekonania rasista ... Jednak realny i regionalny .

Jestem na urlopie i nic mi do wybryków skrajnych Nacjonalistów ... lub Innej HOŁOTY ... która uwielbia jakąkolwiek przemoc a skrajną przede wszystkim
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...gabrysia

czy na pewno,nie jestes zwolennikiem tezy:

kazdy ma to,na co sobie zasluzyl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Brzydalku ! Jezeli uwazasz ,ze kazdy ma to na co sobie zasluzyl - to nadal uwazam - nie pij z frajerami ! A bedziesz wielki ! Cos jak mleko ! Wiec pij go duzo ! Moze w nastepnym poscie - BEDZIESZ WIELKI ! Ale !!!!! PIJ MLEKO !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(akan)
Początkujący
brzydal napisał:
...moze

tytul jakis bardziej adekwatny np:

no i doigrali sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W dniu dzisiejszym setki, jezeli nie tysiace ludzi, oplakuja strate swoich bliskich, w wiekszosci bardzo mlodych ludzi, a jedynym twoim komentarzem jest "Doigrali sie."? Powiedz to w oczy matce, ktora stracila syna.

Pomimo, iz uwazam cie za wyjatkowo prymitywnego czlowieka, pozbawionego zdolnosci wspolczucia, nie zycze ci, zeby kiedykolwiek spotkala cie podobna tragedia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Arkan - inaczej bym tego nie ujela ! Obie rece wznosze na znak wzajemnosci ! Serdeczne wyrazy wspolczucia dla rodzin !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wspolczuc

moge i szczerze wspolczuje

np:twojej matce akan,veileder itp,ze musiala cierpiec za takiego blazna

jak ty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Viola K.
(Viooltje)
Wiking
akan napisał:

W dniu dzisiejszym setki, jezeli nie tysiace ludzi, oplakuja strate swoich bliskich, w wiekszosci bardzo mlodych ludzi, a jedynym twoim komentarzem jest "Doigrali sie."? Powiedz to w oczy matce, ktora stracila syna.

Pomimo, iz uwazam cie za wyjatkowo prymitywnego czlowieka, pozbawionego zdolnosci wspolczucia, nie zycze ci, zeby kiedykolwiek spotkala cie podobna tragedia.

Empatia. Dla tych, którzy ją posiadają - miernik człowieczeństwa.
Dla innych - puste słowo, którego znaczenie sprawdza się w google, ale i tak im to nic nie mówi.
Jak dla mnie, Akan, masz mocne miejsce w pierwszej grupie.
Niektórym tutaj, niestety, nawet w drugiej trudno się utrzymać...

Ja też nie rozumiem, czym miały sobie zasłużyć te dzieciaki na to, aby jakiś zidiociały fanatyk, rasista i ksenofob polował na nie, jak na kaczki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

propos grup

w takiej kwalifikacji,to dla ciebie juz tylko okregowka zostaje

panie wielki ateisto...

p/s:

ateista mowi o empatii - dobre!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bogdanor1 napisał:
Oj Jasta . troszke pokory ! Przeciez to Ty u nich pracujesz , nie oni u Ciebie ! Sarkazm Twoj byl nie na miejscu ! A Norwegowie -rzeczywiscie - nie sa az tak glupi , jak co poniektorzy wypisuja ! A Bizi niech spi sobie spokojnie . Ja bede troszke uwazac ! Nic nie zaszkodzi -ciut ostroznosci ! Jest mi naprawde przykro z powodu tej tragedii ! Bardzo serdecznie wspolczuje rodzinom ofiar jak i wszystkim Norwegom !

A bede spal spokojnie, niby co mam zrobic? Popasc w paranoje, ze za kazdym rogiem stoi koles z bomba?

Wytlumacz mi w jaki sposob zamierzasz " uwazac" albo co masz na mysli piszac "ciut ostroznosci" ? Nie bedziesz jezdzic do centrum? Nie bedziesz jezdzic komunikacja miejska? Bedziesz unikac kolesi z plecakami? Bedziesz sie rozgladac czy czasem nie ma kogos podejrzanego na ulicy?

Stwierdzenie w tym przepadku " bede uwazac" jest conajmniej glupie...bo nie jestes w stanie przewidziec co akurat stanie sie w danej chwili....chyba ze masz szosty zmysl....

Ci mlodzi ludzie przed wyjazdem na wyspe pewnie tez uslyszeli od rodzicow slowa " badz ostrozny" , no i co? Przeciez byli..uwazali na siebie....

Niestety takie jest zycie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok