ty jednak jestes półmózgiem 

bilet na samolot z dnia na dzien to kosmos, o czym wiedza wszyscy! A prom w tyg jest duuuzo tanszy..............
i rozmowa była o colorline!!!
jak zwykle nawlejałes tych swoich linków,ktore nie sa kompletnie przydatne 

poza tym mój ty idolu, z Soli do wwy samolot lata przez oslo,wiec lot z przesiadka i stad ta cena....
wiec nie spinaj sie z tymi linkami,bo tu głupich nie ma....
3000nok w obie strony? to ty chyba popierdalasz cinkłeczento 

nie mam vw, ale tez niemiecki 

aaaaaa naładuje tyle ile wejdzie i bede siedział i jadł schabowe,gołąbki,ogóreczki,kapuste,podczas gdy ty za polse na stacji zapłacisz 49 nok 

i nie przeginaj, bo mam dopiero 39.5,wiec półtora do 40-u mi brakuje 

A ty psino badz spokojny: )
sprowadze go do parteru jeszcze na soli wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....
 wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....
czesto latam ze znojomymi norkami na goscinne wystepy do polandii, wiec głęboko wierze,ze kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku 

marze o takim soczystym liściu,tak od wszystkich,ktorych obraził słowami typu"szmaciarze, polaczki, głąby, pijaki, nieuki" ,itp......

bilet na samolot z dnia na dzien to kosmos, o czym wiedza wszyscy! A prom w tyg jest duuuzo tanszy..............
i rozmowa była o colorline!!!
jak zwykle nawlejałes tych swoich linków,ktore nie sa kompletnie przydatne

poza tym mój ty idolu, z Soli do wwy samolot lata przez oslo,wiec lot z przesiadka i stad ta cena....
wiec nie spinaj sie z tymi linkami,bo tu głupich nie ma....
3000nok w obie strony? to ty chyba popierdalasz cinkłeczento

nie mam vw, ale tez niemiecki

aaaaaa naładuje tyle ile wejdzie i bede siedział i jadł schabowe,gołąbki,ogóreczki,kapuste,podczas gdy ty za polse na stacji zapłacisz 49 nok

i nie przeginaj, bo mam dopiero 39.5,wiec półtora do 40-u mi brakuje

A ty psino badz spokojny: )
sprowadze go do parteru jeszcze na soli
 wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....
 wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....czesto latam ze znojomymi norkami na goscinne wystepy do polandii, wiec głęboko wierze,ze kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku

marze o takim soczystym liściu,tak od wszystkich,ktorych obraził słowami typu"szmaciarze, polaczki, głąby, pijaki, nieuki" ,itp......

No i co skarbenki zatkało..???Obiecałem chłopakom ze napisze cos na temat tej firmy-słyszałem ze załozył ją niejaki HENRYK KWINTO ale z czasem technika poszła do przodu tzn. lepsze kasy pancerne,alarmy,monitoring itd.....suma wszystkiego postanowili krasc legalnie i teraz wystepuja na rynku jako agencja posrednictwa pracy...i wreszcie kradna legalnie..Pozdrawiam Ize i sle wyrazy wspołczucia dla jej rodzicow....skad mogli wiedziec ze urosnie z niej takie cos....
No i co skarbenki zatkało..???Obiecałem chłopakom ze napisze cos na temat tej firmy-słyszałem ze załozył ją niejaki HENRYK KWINTO ale z czasem technika poszła do przodu tzn. lepsze kasy pancerne,alarmy,monitoring itd.....suma wszystkiego postanowili krasc legalnie i teraz wystepuja na rynku jako agencja posrednictwa pracy...i wreszcie kradna legalnie..Pozdrawiam Ize i sle wyrazy wspołczucia dla jej rodzicow....skad mogli wiedziec ze urosnie z niej takie cos....