Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1168 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty jednak jestes półmózgiem
bilet na samolot z dnia na dzien to kosmos, o czym wiedza wszyscy! A prom w tyg jest duuuzo tanszy..............
i rozmowa była o colorline!!!
jak zwykle nawlejałes tych swoich linków,ktore nie sa kompletnie przydatne
poza tym mój ty idolu, z Soli do wwy samolot lata przez oslo,wiec lot z przesiadka i stad ta cena....
wiec nie spinaj sie z tymi linkami,bo tu głupich nie ma....
3000nok w obie strony? to ty chyba popierdalasz cinkłeczento
nie mam vw, ale tez niemiecki
aaaaaa naładuje tyle ile wejdzie i bede siedział i jadł schabowe,gołąbki,ogóreczki,kapuste,podczas gdy ty za polse na stacji zapłacisz 49 nok
i nie przeginaj, bo mam dopiero 39.5,wiec półtora do 40-u mi brakuje
A ty psino badz spokojny: )
sprowadze go do parteru jeszcze na soli wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....
czesto latam ze znojomymi norkami na goscinne wystepy do polandii, wiec głęboko wierze,ze kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku
marze o takim soczystym liściu,tak od wszystkich,ktorych obraził słowami typu"szmaciarze, polaczki, głąby, pijaki, nieuki" ,itp......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
ty jednak jestes półmózgiem
bilet na samolot z dnia na dzien to kosmos, o czym wiedza wszyscy! A prom w tyg jest duuuzo tanszy..............
i rozmowa była o colorline!!!
jak zwykle nawlejałes tych swoich linków,ktore nie sa kompletnie przydatne
poza tym mój ty idolu, z Soli do wwy samolot lata przez oslo,wiec lot z przesiadka i stad ta cena....
wiec nie spinaj sie z tymi linkami,bo tu głupich nie ma....
3000nok w obie strony? to ty chyba popierdalasz cinkłeczento
nie mam vw, ale tez niemiecki
aaaaaa naładuje tyle ile wejdzie i bede siedział i jadł schabowe,gołąbki,ogóreczki,kapuste,podczas gdy ty za polse na stacji zapłacisz 49 nok
i nie przeginaj, bo mam dopiero 39.5,wiec półtora do 40-u mi brakuje
A ty psino badz spokojny: )
sprowadze go do parteru jeszcze na soli wiec lot bedzie przebiegał spokojnie....
czesto latam ze znojomymi norkami na goscinne wystepy do polandii, wiec głęboko wierze,ze kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku
marze o takim soczystym liściu,tak od wszystkich,ktorych obraził słowami typu"szmaciarze, polaczki, głąby, pijaki, nieuki" ,itp......

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mialo byc 38.5........
to wszystko przez tomka karolaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
marianek73 napisał:
mialo byc 38.5........
to wszystko przez tomka karolaka

No właśnie coś mi nie pasowało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:
kwestia czasu kiedy trafie zgreda na lotnisku

oj biedaku nawet się nie spodziewasz jak szybko z sandałków wyskoczysz
te buro białe skarpetki raczej zostaną na swoim miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
...a jak już się będziecie napieprzać, to chociaż tak, coby krzywdy sobie nie zrobić.
Otrzepać się i do roboty

Tu na filmie dziadek pokazuje jak się unieszkodliwia młode drapieżniki

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...faktycznie

cos musi byc na rzeczy,skoro jastus pisze tylko o pijakach,zlodziejach,mordercach drogowych itp.itd..

czyzby trauma z dziecinstwa,a moze swiadomy wybor towarzystwa ,w ktorym czuje sie najlepiej?

...czekamy na kolejne rewelacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a propos vw

w takiego to dopiero mozna zaladowac,wszelakich smakolykow z pl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jacek Sławuta
(jaceks37)
Wiking
No dobra skarbeńki...wy tu wałkujecie temat promów i .... co dalej.... chcecie poznac OSTOJĘ,FILAR,właściwie ostatni BASTION uczciwosci norweskiej.....no to prosze ADECCO NORGE o przepraszam ADECCO SOLUTION.... No i co skarbenki zatkało..???Obiecałem chłopakom ze napisze cos na temat tej firmy-słyszałem ze załozył ją niejaki HENRYK KWINTO ale z czasem technika poszła do przodu tzn. lepsze kasy pancerne,alarmy,monitoring itd.....suma wszystkiego postanowili krasc legalnie i teraz wystepuja na rynku jako agencja posrednictwa pracy...i wreszcie kradna legalnie..Pozdrawiam Ize i sle wyrazy wspołczucia dla jej rodzicow....skad mogli wiedziec ze urosnie z niej takie cos....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok