Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Madox (2012 niezalogowanych)
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Arsat. Autoryzowany dystrybutor Cyfry Plus. Telewizja cyfrowa
Poznańska 14, Mosina
61 813 28 80 ‎
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Anna Chmielarska
(aniapasja)
Wiking
mogla bys mi wysalac na priw lub email: pasja1@op.pl kopie umowy ....ta czesc gdzie jest napisane ze mozesz ogladac za granica....w przyszlym tygodniu jade do polski, wiec bylo by super gdybym mogla zalatwic ta sprawe LEGALNIE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(akan)
Początkujący
Nie wiem na czym polega wielki problem. W PL tez placilabys za odbiornik TV, i nie pomoglyby tlumaczenia, ze ogladasz tylko norweski pakiet programowy...
www.krrit.gov.pl/bip/Wiadomo%C5%9Bci/Abo...bid/284/Default.aspx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zgodnie z regulaminem Umowy O Abonament, sprzęt do odbioru CYFRY+ może być użytkowany jedynie na terenie Polski.

www.cyfraplus.pl/abonent/pytania_i_odpow...amowa.html#735021172
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ona82 napisał:
Zgodnie z regulaminem Umowy O Abonament, sprzęt do odbioru CYFRY+ może być użytkowany jedynie na terenie Polski.

www.cyfraplus.pl/abonent/pytania_i_odpow...amowa.html#735021172

No wiesz... ale podobno(...)..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tak jest w regulaminie, a kto co robi to już jego indywidualna sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
To byla moja prowokacja milo sie gaworzylo chociaz myslalam ze sw Ga.....l cos jeszcze doda ale widocznie jest na urlopie Zuzu ,za kilka dni wszyscy sie poklocicie i nie bedziecie wiedzieli o co? Tak to juz jest na tym forum .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
My tez placimy ok. 2400 NOK rocznie, ale to jest zwykla oplata za posiadanie tv. Moje norweskie kolezanki rowniez za to placa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
SUZII napisał:
To byla moja prowokacja milo sie gaworzylo chociaz myslalam ze sw Ga.....l cos jeszcze doda ale widocznie jest na urlopie Zuzu ,za kilka dni wszyscy sie poklocicie i nie bedziecie wiedzieli o co? Tak to juz jest na tym forum .

ale co biega? z kim mam sie kłócić i o co? wyłożyłem ci łopatologicznie dlaczego nigdy nie będzie można używać tv sat zakupionej w PL poza granicami kraju, a ty dalej swoje.

Po tym co napisałaś w pierwszym poście byłem wstanie uwierzyć w to, że tacy idioci przyjeżdżają do NO, ale po tym co napisałaś w kolejnym poście widać na kilometr że to prowokacja(lub też próba wywinięcia się ze swojego idiotycznego tematu???) i to marna:

"ZUZU SLYSZALES O nowychUMOWACH JA PODPISUJAC UMOWE MAM CZARNO NA BIALYM ZE TA ANTENA BEDZIE PO ZA KRAJEM NIE STRASZ NIKOGO BO TE INFORMACJE TWOJE SA PRZESTARZALE I NIE MADRUJ SIE ,BO WIDZE ZE MADRZEJSZY JESTES OD....nie niedokoncze"

jak już sie bierzesz za prowokacje to zrób to z głową bo takie słabe akcje to dzieci z pierwszy klas gimnazjum wymyślają.

rozejrzyj sie po innych portalach i zobacz jak sie robi prowokacje
-kilka kont, a najlepiej osób do tego wiarygodnie zrobiona dokumentacja (fikcyjne umowy, paragrafy ustawy, linki do lewych stron.............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Anna Chmielarska
(aniapasja)
Wiking
SUZII napisał:

SUZII kobieto niezle cie porabalo.....prowokacji ci sie zachcialo.... musisz miec posrane zycie zeby wymyslac takie rzeczy....

chcesz sie poklocic to dawaj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok