Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Tomasz Tomasz Magda lena dorotea xxxxxx mcs delivery Karolina Asenova JoanMore (5330 niezalogowanych)
18 Post贸w
fly hm
(fly)
Wiking
C艂o to jest uzale偶nione zawsze od kraju z kt贸rego sprowadzony jest telefon. Tak na przyk艂ad c艂o na telefony kom贸rkowe z Chin wynosi 0%. Na ten towar nie zosta艂y na艂o偶one r贸wnie偶 偶adne ograniczenia importowe. Norwegia, nie jest w Unii Europejskiej, jednak偶e nale偶y do strefy wolnego handlu, oznacza to, 偶e na telefony pochodz膮ce z tego kraju r贸wnie偶 nie ma c艂a, podobnie jak na aparaty fotograficzne lub laptopy.
www.mojanorwegia.pl/transport_i_komunika...ort_do_norwegii.html
pozdrawiam
Spos贸b z transportem autobusem jest r贸wnie偶 o.k (wielokrotnie korzysta艂em)
Ca艂y sprz臋t w臋dkarski zakupiony w sklepach ca艂ej Europu, w tym Polski przed i po wej艣ciu do Eu dostarczany by艂 przez poczt臋, w tym echosondy, wyci膮garki trolingowe itp. wi臋c powodzenia.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SarCiaa)
Wiking
Ju偶 uzgodni艂am ze sprzedawc膮 telefonu,ze On mi go poprostu wy艣le bez pude艂ka i gwarancji w kopercie "B膮belkowej" jak r贸wniez telefon zapakuje w jakies stare etui,zeby si臋 nic z Nim nie sta艂o podczas podr贸偶y.I chyba bed臋 liczy膰 na szcz臋艣cie w tej kwestii.Wszystkim bardzo dziekuje.
Takich ludzi jak Wy to ze 艣wieczuszk膮 szuka膰 normalnie!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Post贸w
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
zgadza sie,ze od czesci towarow nie ma cla,ale trzeba zaplacic 25% vat
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Post贸w

(Basiczka)
Wiking
Witam! Ja r贸wnie偶 mam pytanie odno艣nie c艂a. Zakupi艂am z艂ote kolczyki na aukcji i zamiast kolczyk贸w otrzyma艂am pismo z poczty w Oslo dotycz膮ce c艂a a mianowicie trzeba by艂o wpisa膰 nr personalny, podpisa膰 si臋 i poda膰 nr telefonu. Nie za bardzo orientuj膮c si臋 o co w tym pi艣mie chodzi posz艂am na poczt臋 w swoim miejscu zamieszkania, da艂am Pani pisemko, ona je zabra艂a przefaksowa艂a i przynios艂a mi oba dokumenty. I teraz nie wiem co mam robi膰, czeka膰 a偶 co艣 przyjdzie czy sama mam przes艂a膰 110kr c艂a na nr konta poczty w Oslo podany na dole pisma. Z pisma tego wywnioskowa艂am, 偶e je偶eli warto艣膰 kolczyk贸w nie przekracza 1000kr to c艂o wynosi 110kr. Prosz臋 o informacje osoby, kt贸re mia艂y podobne przypadki.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Post贸w

(marta86)
Wyjadacz
Witam
Ja zakupi艂am w Polsce w贸zek kt贸ry zosta艂 wys艂any do Norwegii. I dosta艂am pisemko w kt贸rym kazano mi odes艂a膰 im dow贸d zakupu tego w贸zka a dok艂adnie chodzi艂o im o cen臋 tego w贸zka. Po odes艂aniu im dowodu zakupu w贸zek w ko艅cu dojecha艂 do mnie ale musia艂am ui艣ci膰 op艂at臋 w wysoko艣ci ok 180nok.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Post贸w

(Basiczka)
Wiking
No tak, tylko ja jako tako dowodu zakupu nie mam, pewnie b臋dzie w przesy艂ce. Mog臋 jedynie wydrukowa膰 potwierdzenie przelewu z banku, ale tam b臋dzie ju偶 wi臋ksza kwota ni偶 sprzedawca poda艂 na poczcie. Sprzedawca zadeklarowa艂 100z艂 warto艣ci przesy艂ki. Jak膮 kwot臋 w takim razie mam im poda膰? Je艣li wy艣l臋 potwierdzenie przelewu to nijak si臋 b臋dzie mia艂o do tego co on poda艂.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Post贸w
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ale sobie basiczka skomplikowa艂a sobie 偶ycie tymi kolczykami pewnie nast臋pnym razem kupi w sklepie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
Ja takze kiedys wystlalam wartosciowy list do norwegii , przy odbiorze dostalam rachuneczek do oplacenia 250 nok , lub moglam zwrocic paczke spowrotem , napewno byl wglad do paczki , jak jest zwykly priorytetowy lub nawet polecony priorytet to zawsze odbieram bez oplat , a sporo rzeczy przysylaja mi z pl ....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Co do kolczyk贸w... wlasnie kupila na allegro i wys艂ane zosta艂y pleconym priorytetem, zobacze jak sie ta sprwa zakonczy i ze kolczyki dotra do mnie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Post贸w

(Basiczka)
Wiking
Kurde, jakbym wiedzia艂a, 偶e wyniknie z tego tyle zamieszania to poprosi艂abym o wysy艂k臋 do rodzinki w Pl, a odebra艂abym j膮 przy okazji w grudniu, no ale ja chcia艂am je ju偶 -bo to w sumie prezent urodzinowy od m臋偶a. No c贸偶, cz艂owiek uczy si臋 na w艂asnych b艂臋dach. Wiem, 偶e mog艂am poprosi膰 o zwyk艂膮 przesy艂k臋 polecon膮, ale ba艂am si臋, 偶e nie dojdzie a to w sumie troch臋 kaski by艂o. Mia艂o by膰 szybko i sprawnie a to potrwa jeszcze sama nie wiem ile.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok