Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Filip Ka (1175 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ładnie Veileder -- widzę że jesteś kobietą , dobrze słyszałaś że mogą być problemy przy odprawie itd. itd..

na dowód wyjedziesz ale nie których spraw nie załatwisz bez tego dokumentu w różnych instytucjach które mają zastrzeżone co do dokumentów , ale to już dowiesz się jak tu przyjedziesz bez paszportu , co ja będę pisał ..... temat morze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...brawo

nejti23

kolejna podpucha...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
powiatowy myśliciel napisał:
ładnie Veileder -- widzę że jesteś kobietą , dobrze słyszałaś że mogą być problemy przy odprawie itd. itd..

na dowód wyjedziesz ale nie których spraw nie załatwisz bez tego dokumentu w różnych instytucjach które mają zastrzeżone co do dokumentów , ale to już dowiesz się jak tu przyjedziesz bez paszportu , co ja będę pisał ..... temat morze

Poprawilem (-lam?), ale mnie ubiegles!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
sądzę że jesteś kobietą , z reguły w NAV pracują panie więc śmiem przypuszczać że jesteś kobietą tylko tak piszesz dla nie poznaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę brzydal że bacznie śledzisz forum i próbujesz cokolwiek wywnioskować za nim tu przyjedziesz , napisałem już że forum to nie informacja turystyczna

musiałbyś wypić za mną trochę wódki żebym powiedział ci co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...

po1. niby gdzie mam przyjechac - do twojego powiatu?

po2. ja do 'trocha wodki' to nie siadam,a na stojaco pic nie lubie,bo mi w nogi wchodzi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Nejti23)
Wiking
Podpucha niby czemy brzydal ? Zapytalam bo nie wiem co mam robic, a ten wyjazd to moja szansa na rozwiązanie wielu problemów. Ale są ludzie i ludzie. Niemniej jednak dziękuję za każde dobre rady. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Helena Supinska
(helena)
Wiking
Spokojnie wjedziesz na dowod pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok