Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1411 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kinia111 napisał:
Poza tym dowiedziałem się też od prawnika,że moment w którym oddał mi pieniądze z depozytu uznaje się za zakończenie umowy.
Dzięki wielkie za odpowiedzi i podpowiedzi!!!!

no i za cytowanie samego siebie, i za te liczne odwiedziny. no ale dobrze, że i dowiedziałeś się też od prawnika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kinga urbanek
(kinia111)
Wiking
jasta102 napisał:
kinia111 napisał:
Poza tym dowiedziałem się też od prawnika,że moment w którym oddał mi pieniądze z depozytu uznaje się za zakończenie umowy.
Dzięki wielkie za odpowiedzi i podpowiedzi!!!!

no i za cytowanie samego siebie, i za te liczne odwiedziny. no ale dobrze, że i dowiedziałeś się też od prawnika

W którym miejscu cytowałem samego siebie,bo nie zauważyłem...poza tym goń się pan...może pora wyjść czasem na dwór i przewietrzyć mózgownice,bo widać jakieś zmęczenie materiału u ciebie człowieku...eot
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
spójrz baranie dwa piętra wyżej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kinga urbanek
(kinia111)
Wiking
jasta102 napisał:
spójrz baranie dwa piętra wyżej
W dalszym ciągu nie widzę abym tam cytował samego siebie,baranie...czytaj uważnie i obczaj to,że odpowiedziałem w tym poście Veilederowi...widać w twoim józkowie na lekcjach nie uczyli czytać ze zrozumieniem,przykro mi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Marina)
Wiking
czy ktos mi powie czy tu jest jakis powod zeby sie nawzajem obrazac?????????????/ chyba niektorzy nie dorosli do rozmowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
stryszow napisał:
czy ktos mi powie czy tu jest jakis powod zeby sie nawzajem obrazac?????????????/ chyba niektorzy nie dorosli do rozmowy

Nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
stryszow napisał:
gdyby się tu nie obrażano to byłby mały ruch w interesie i pewnie tylko pies z kulawą noga by tu zaglądał. a i obrażanie tu tylko takie na niby, chociaż niektórzy w nie wierzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
stryszow napisał:
gdyby się tu nie obrażano to byłby mały ruch w interesie i pewnie tylko pies z kulawą noga by tu zaglądał. a i obrażanie tu tylko takie na niby, chociaż niektórzy w nie wierzą

Poważna sprawa to i poważna dyskusja...
Może w nieco zawuolowany sposób Jasta tu sprzedaje łatwy patent jak można dorobić w internecie, a niektórzy to jeszcze z pretensjami.
Jest jeszcze inny patent: zakłada się dwa osobne konta - dowolnie, dajmy na to "brum bum bum" - "archanioł", albo dajmy na to jakis tam "krakowianin" - "karolina19", albo dajmy na to "edi3/4"- "igazbychubeta" i można gadać do woli. Kłócić się, zgadzać, podtrzymywać na duchu, żonglować oklaskami itp. Z takim to pomysłem występujemy do odpowiednich władz, a czy podanie będzie rozpatrzone pozytywnie i ile płacą to nie wiem, bo chętnych jest coraz więcej.

Dziękuje za uwagę, życzę dobrej noculi.
Kowalski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok