Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kupie 2 opony!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(486 niezalogowanych)
36 Postów

(lukasz23001)
Nowicjusz
Witam potrzebuje 2 letnie opony w rozsądnej cenie rozmiar 195/50/15 pisac na gg 10927417
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lukasz23001 napisał:
Witam potrzebuje 2 letnie opony w rozsądnej cenie rozmiar 195/50/15 pisac na gg 10927417
ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?suchen=Or...15&sort_by=preis
taniej już się nie da
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:lukasz23001 napisał:
Witam potrzebuje 2 letnie opony w rozsądnej cenie rozmiar 195/50/15 pisac na gg 10927417taniej już się nie da

A dlaczego taniej nie można...!?
Przecież Polaczek , zawsze coś na własną biedę zaradzi...
Można przecież podjechać pod DUŻY WARSZTAT WYMIANY OPON i tam wygrzebać jak nurek śmietnikowy nawet znośne całe komplety opon a nie tylko DWIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

A dlaczego taniej nie można...!?
Przecież Polaczek , zawsze coś na własną biedę zaradzi...
Można przecież podjechać pod DUŻY WARSZTAT WYMIANY OPON i tam wygrzebać jak nurek śmietnikowy nawet znośne całe komplety opon a nie tylko DWIE...

miałem na myśli metody normalno- legalne
można również zgodnie z tradycją i wartościami, które tak chciały braty wpisać do konstytucji europejskiej, znaleźć samochód z poszukiwanym zestawem opon, podeprzeć cegłami, koła odkręcić i odjechać, a następnego dnia obowiązkowo iść do kościoła, bo tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów

(lukasz23001)
Nowicjusz
jasta102,dzięki za podesłanie linka!

gabriel,no patrz ze ja na taki plan nie wpadłem,a ty i owszem wiec moze cos w tym jest

A tak na serio dla tego napisałem na forum bo jakos nie kreci mnie wybieranie czegokolwiek z kontenerów itp,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Kup se 4 .

Mvh azyl soker
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lukasz23001 napisał:...gabriel,no patrz ze ja na taki plan nie wpadłem,a ty i owszem wiec moze cos w tym jest ...
A tak mi się przypomniało , bo w tamtym tygodniu w mojej Wiosce , dwóch takich co to na księżyc z motyką szli , właśnie dobrali się do sterty OPON , co prawda po godzinach pracy i nikomu nie wadzili , można sobie brać jak komuś potrzebne . Jednak mieli pecha , bo Misterna sterta zrobiła dwa fikołki i wszystko wylądowało na chodniku i część na ulicy , owszem z ulicy zebrali rzucając na chodnik , załadowali opony i odjeżdżali , kiedy podjechało >Vegvesen< , wylegitymowali Ich , kazali posprzątać z chodnika , była jakaś pyskówka , podjechała policja i pracownik zakładu .
Musieli wyjąć opony z bagażnika i do wieczora układali wszystkie , tak jak było poprzednio , śmiechu było co niemiara . Kim byli nie wiem , niemniej na pewno nie byli to Norgi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?suchen=Or...15&sort_by=preis
taniej już się nie da[/quote]

Tez zamawiam oponki z delineation.com. Dobra cena tyle ze bywaja problemy z norweskim kurierem/dostawca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Vivid napisał:

Tez zamawiam oponki z delineation.com. Dobra cena tyle ze bywaja problemy z norweskim kurierem/dostawca.

mi napisali, że będą w poniedziałek, a były wcześniej w czwartek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok