Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magdalena Szabla (594 niezalogowanych)
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Przeczytajcie dokładnie komu przysługuje przedłużenie na drugi rok, a póżniej dyskutujcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Sylwia XYZ
(Migotka81)
Wiking
Zuzu , za duzo masz testosteronu , a my tu chamstwa nie tolerujemy , bo polacy to nie prostacy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Migotka81 napisał:
Zuzu , za duzo masz testosteronu , a my tu chamstwa nie tolerujemy , bo polacy to nie prostacy.

Z testosteronem to racja, cóż taki los młodzieńca prostakiem za to nie jestem.

Ja nie lubie po prostu ludzkiej ignorancji i pitolenia że ktoś szukał a nie ma, podałem odp. w pierwszym poście (forma kontrowersyjna no cóż), wystarczyło skorzystać (nawet pewnie nie spróbował) a nie ciągnąć flejma ze mną. Jedna trzecia moich postów na tym forum to i tak podawanie tych samych informacji lub linków.

Winę za taki stan rzeczy ponosi moderacja, że dopuszcza do wstawiania takich tematów, nie jest to jedyne forum na jakim sie udzielam, a tam porostu jest zablokowanie tematu i podanie linku do tematu właściwego(potem temat znika). Jedyne logiczne rozwiązanie

Tu jest to działanie celowe ze względu na "ruch w interesie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Zuzu napisał:Winę za taki stan rzeczy ponosi moderacja, że dopuszcza do wstawiania takich tematów, nie jest to jedyne forum na jakim sie udzielam, a tam porostu jest zablokowanie tematu i podanie linku do tematu właściwego(potem temat znika). Jedyne logiczne rozwiązanie
Tu jest to działanie celowe ze względu na "ruch w interesie"

CÓŻ każdy Orze jak może
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Migotka81 napisał:
rozumiem, że za powód wielkiej biedy Polaków to uważasz rozbiory przeszło dwa wieki temu i wymordowanie całej polskiej inteligencji w Katyniu , a nie pijaństwo, analfabetyzm i właśnie prostactwo tej nacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok