Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Mieszkanie !!! szukam chetnych - Norwegia

Czytali temat:
(361 niezalogowanych)
5 Postów
michalartane kowalski
(michalartane)
Wiking
szukam chetnych do/wynajecia mieszkania wiecej informacji pod michalbrx@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
Napisz chociaz gdzie jest badź gdzie szukasz tego mieszkania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Motyl napisał:
Napisz chociaz gdzie jest badź gdzie szukasz tego mieszkania?

Pewnie na Svalbard
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zuzu napisał:Motyl napisał:Napisz chociaz gdzie jest badź gdzie szukasz tego mieszkania? Pewnie na Svalbard
Tylko proszę Mnie tu nie przedrzeźniać , i dać już spokój tej przepięknej krainie .
Tam przygłupy giną od razu ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
mam pytanko nieco odbiegajace od tematu a mianowicie do "gabriela" nie czepiam sie ale dlaczego wypowiadajac sie uzywasz kolorowych literek. czytam ost duzo postow a ty TYLKO TY kolorowo i tylko by komus cos dogrysc. POMOGLES KOMUS , czy tylko nabijasz sobie posty?????????
nie odbieraj tego jako atak po prostu sie pytam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dyzio napisał:
mam pytanko nieco odbiegajace od tematu a mianowicie do "gabriela" nie czepiam sie ale dlaczego wypowiadajac sie uzywasz kolorowych literek. czytam ost duzo postow a ty TYLKO TY kolorowo i tylko by komus cos dogrysc. POMOGLES KOMUS , czy tylko nabijasz sobie posty?????????
nie odbieraj tego jako atak po prostu sie pytam

Długa historia ...
Niemniej , życie codzienne jest tak szare , że chociaż w Internecie można sobie trochę pokolorować ...
- I -...Jesteś Pierwszym który o to się pyta i to w tak spokojnej Formie...
- II- ...Niesienie Komuś Pomocy , To Bardzo Względne Pojęcie... to już nie do mnie z tym pytaniem.
- III-...Czy nabijam posty...? , a nawet gdyby tak było to co..? ZBRODNIA...!!! .
- IV-...Czy komuś dogryzam...? , może i jest taki ogólny odbiór , niemniej Osobiście staram się właśnie w taki sposób Uwypuklić jakiś konkretny problem .

Niech przykładem , będzie ten właśnie temat i jego pierwszy post ... zawsze do tej pory , to Ja odsyłałem na ...Svalbard... a teraz nawet "Zuzu" nie wytrzymał...

Ech to było by tyle resztę to już możesz sobie sam analizować i według swojego widzi misie szufladkować ...
Mnie to ani ziębi ani grzeje ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
P.s.
Pisanie na kolorowo to nie taka prosta sprawa , naprawdę trzeba uważać na parę czynności z tym związanych , to przecież nie dzieje się automatycznie ...
Ponieważ mam parę przypadłości związanych z Polską Pisownią , to każdy Mój post przed wysłaniem , sprawdzam w miarę dokładnie , a kolorowanie sprawdzonego tekstu pomaga Mi w tej czynności .
Nie wiem czy zauważyłeś , że WALCZĘ Z GŁUPOTĄ PISANYCH TEKSTÓW przez Innych , dlatego Sam , staram się pisać względnie pełnymi zdaniami , jak i takoż czytelnie . A że Kpię , to taki Mój Bonus , Który nieraz przynosi wymierne korzyści ...

W myśl zasady ... " lepiej Śmiać się godzinę , niż płakać minutę "... .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka o dzieki za tak mila odpowiedz i w miare delikatna wiec i ja postaram sie tak napisac.
odp 1) dziekuje ze jestem pierwszy a spokojna forma dlatego ze minei zawiniles i tylko sie z czystej ciekawosci pytam
2) jak nei do Ciebie z tym pytaniem to do KOGO . znasz osobe ktora ma tyle postow co ty???????
3) nawet jak nabijasz posty ( mnie to grzeje) to z tego co piszesz wywnioskowac moge ze czytasz dokladnie tekst i analizujesz to co masz napisac a ( tutaj odp na 4 ) a ze komus przy tym dogryziesz hmmm po to sa fora by wyrazac swoja opinie.
nie bede analizowal tekstu i szufladkowal bo wydaje mi sie ze najpierw musze poznac osobe i co soba reprezentuje i dopiero wyrazac swoj poglad i szufladkowac a nei tak na pale po "paru" postach.
pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
to i ja cytacik skrobne bo napisales ze
""
W myśl zasady ... " lepiej Śmiać się godzinę , niż płakać minutę "... .""
ale dobre jest tez
"Czasami lepiej nie odzywac sie i sprawiac wrazenie idioty , niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci"

oczywiscie to nie jest zaczepne tylko fajnei jest z kims sobei na lajcie popisac.
pozdrowionka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dyzio napisał:.ale dobre jest tez
"Czasami lepiej nie odzywac sie i sprawiac wrazenie idioty , niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci...

No cóż , bywa i tak jak napisałeś , co nie znaczy iż jest to reguła .
Mnie uczono z kolei , by wszędzie i zawsze pytać się i zabierać głos , bo to kształci własną Osobowość . A Ten kto nie zabiera głosu , nie robi błędów ! jednak z czasem , jest Mało rozgarniętym wewnętrznie i nie daje sobie rady w Swoim Otoczeniu .

Bardziej korzystniejsze jest być postrzeganym przez Środowisko /otoczenie/- jako idiota i robić swoje , niż być postrzeganym jako powietrze i faktycznie nie zdawać sobie sprawy z własnych niedomagań .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok