mgiełka napisał:
Strachy na lachy...........!!!!!!!!!!!
A nie mówiłam,że durnowaty gabriel i cała reszta zlinczują chłopaka???????
Jesteś - ą,ę - żle
Jesteś - k...a mać - żle
Sami nie wiecie czego chcecie???? Zabijajcie się i włażcie sobie do tyłka!!!!!
Pozostają na tym forum tylko osoby,które mają skrzywienie własnej osobowości,a normalne szybko stąd znikają......
fiu,fiu,fiu.......
Dziwię się tylko,że jeszcze męczą się tutaj,mdpsycholog,retier1???
Miał być dopisany panladny,ale to takie samo barachło jak cała reszta bandy głupków
Ps.Koniecznie czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!
Ciao,ciao,ciao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli uwarzasz,ze tak powinna wygladac norma? no,no ciekawe podejście...wydaje mi sie,ze temu ,,majstrowi,, brakuje tylko wymalowanej flagi norweskiej na czole...byc tak zakłamanym i przekabaconym rzadko któremu polakowi sie zdarza....w sumie to czytając jego posty tak naprawde nie wiem o co mu chodziło,a co mi sie nasuwa pierwsze to ,to,ze wini wszystkich,ze nie jest norwegiem
i,ze przyjechalismy tutaj burząc jego sielankowe życie a on biedak musi sie za nas wstydzić
zastanawiam sie kto tu tak naprawde ma skrzywienie osobowości
Strachy na lachy...........!!!!!!!!!!!
A nie mówiłam,że durnowaty gabriel i cała reszta zlinczują chłopaka???????
Jesteś - ą,ę - żle
Jesteś - k...a mać - żle
Sami nie wiecie czego chcecie???? Zabijajcie się i włażcie sobie do tyłka!!!!!
Pozostają na tym forum tylko osoby,które mają skrzywienie własnej osobowości,a normalne szybko stąd znikają......
fiu,fiu,fiu.......
Dziwię się tylko,że jeszcze męczą się tutaj,mdpsycholog,retier1???
Miał być dopisany panladny,ale to takie samo barachło jak cała reszta bandy głupków

Ps.Koniecznie czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!
Ciao,ciao,ciao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli uwarzasz,ze tak powinna wygladac norma? no,no ciekawe podejście...wydaje mi sie,ze temu ,,majstrowi,, brakuje tylko wymalowanej flagi norweskiej na czole...byc tak zakłamanym i przekabaconym rzadko któremu polakowi sie zdarza....w sumie to czytając jego posty tak naprawde nie wiem o co mu chodziło,a co mi sie nasuwa pierwsze to ,to,ze wini wszystkich,ze nie jest norwegiem

zastanawiam sie kto tu tak naprawde ma skrzywienie osobowości