Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1037 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
"JLK21"....
WIDZĘ,że zastosowałeś moją bardzo starą metodę.... która tak strasznie była przez większość zwalczana ....
A wszyscy w około mówią i piszą ,że "gabriel "to ...siamto... owamto...

Będę musiał przejrzeć wszystkie moje wsteczne tematy i poszukać ich oponentów....Ciekawe co z tego wyniknie...??? ...

ktos juz mi tez kiedys zarzucal ze caluje Twoj tyleczek hehe ciekawe co teraz z tego wyjdzie...

ps. kazda metoda jest dobra ale najpierw dokladne sprawdzenie danych a dopiero pozniej pisanie posta... jesli nie jestem pewny czegos w 100% to pisze >tak mi sie wydaje< ...no, chyba ze to jest forum.skandynawia albo grono.net - tam to pisze rozne glupoty - ludzie i tak tego nie czytaja a jesli nawet to i tak robia po swojemu... a i przynajmniej skrzynke PW mam pusta - pokaz ze cos wiesz to zaraz Cie zaczna atakowac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mgiełka napisał:
A to Panczo jeszcze nie jest w Norwegii??? Gdybym wiedziała.....,to nawet drogowskazu bym nie wskazywała !!!!

zawsze mozna edytowac stare posty )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
panczo napisał:
To ponownie ja,WITAM WSZYSTKICH!!

Kolejne moje pytanie to odnosnie;Zasilkow- Jestem calkowicie zielony jesli chodzi o kwestei zasilkow,pomocy socjalnej w Norwegii!!

Czy moglibyscie napisac mi np; Jakie zasilki sa dostepne w Norwegii,i jak sie o nie starac i gdzie oczywiscie???

np. zasilek na dziecko, dotacja mieszkaniowa, i czy sa jeszcze jakies inne zasilki o ktore mozna sie starac(jak sie nazywaja//))
Wiem ze oczekuje zbyt wiele ale byc moze ktos z was napewno ma pojecie;co i jak z tymi zasilkami??

pozdrawiam i czekam na odpowiedziiii

dzieki z goryyyyy

No nie ,rece opadaja...jeszcze antek w d...e a juz chce miec kapelusz...weź sie chłopie za prace i żyj godnie...a nie wprowadzaj mentalności z czasów ,,kryzysu,, w Polsce...gdzie sie da to po zasiłeczki i pomoc socjalna..a do pracy jakos niespieszno..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
B.K. Myślę, że zapomniałaś dodać o możliwości zdobycia przeterminowanej żywności z marketów oraz darmowych obiadach dla bezdomnych jako dodatek do godnego socjala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
No tak...wszak czasy darów z zagranicy bezpowrotnie przemineły teraz trzeba liczyc na rodzima firmę typu caritas...zawsze to coś...a jak sie tak przywykło do zasiłeczkow to nawet jak dawaliby pożądna prace i wypłate,to tak,jakoś głupio ...człek nie nawykły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:
... nawet jak dawaliby pożądna prace i wypłate,to tak,jakoś głupio....
Skoro dziadek w komunie nic nie robił a zarobił ... bo..."czy się stoi czy się leży , 1500- się należy.."
Ojciec w początkach Wolnej konkurencji dostawał Kuroniówkę bo do niczego innego się nie nadawał...
TO wnusio i synalek zarazem chce iść do przodu -/i dobrze/-

Zasiłeczek i owszem jednak nie ten krajowy za marne złocisze , tylko tyn zagramaniczny w jeuro...
No ode biedy mogą być i norgkrone bo dużo i na swoje się wychodzi...
A w ojczyźnie na dzielnicy i ulicy Panisko ....
Bo kto to wie co un tam za szlabanem robi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok