Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pilot do dekodera polsat - Norwegia

Czytali temat:
Zbigniew Karpinski KasiaMaria777 (733 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
pomozcie poszukuje piliota badz odpowiednika pilota do dekodera cyfrowego polastu
Czy ktos wie gdzie mozna kupic cos takiego tu w norge badz choc jakis odpowiednik jesli tak to napiszcie jaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
www.expert.no/product/product.aspx?identifier=HARMONY555NEW
www.expert.no/product/product.aspx?identifier=HARMONYONE
nie wiem czy Ci pojdzie pod polsat - moze sprobuj tez inne piloty takie co spinaja tez Xboxa czy SP3 np. www.lefdal.com/product/spill-konsoller/k...ny-ps3-fjernkontroll ) albo wez dekoder ze soba do sklepu i pan sprzedawca sprawdzi ci od razu czy wlacza i wylacza dekoder za pomoca pilota

keyword: fjernkontroll
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
JLK21 napisał:
www.expert.no/product/product.aspx?identifier=HARMONY555NEW
www.expert.no/product/product.aspx?identifier=HARMONYONE
nie wiem czy Ci pojdzie pod polsat - moze sprobuj tez inne piloty takie co spinaja tez Xboxa czy SP3 np. www.lefdal.com/product/spill-konsoller/k...ny-ps3-fjernkontroll ) albo wez dekoder ze soba do sklepu i pan sprzedawca sprawdzi ci od razu czy wlacza i wylacza dekoder za pomoca pilota

keyword: fjernkontroll

kurcze ciut przeraziła mnie cena 2 kola za pilota
ale chyba nie zostalo mi nic innego:/
myslałam ze moze ktos ma nieuzywa i osiada tylko na nim kurz wiec moze chciałby sprzedac za rozsadna cene
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
1000 takk JKL21 for din hjelpen

p.s. nie pomyslałam wczesniej o tym ze moge TU znalesc cos takiego jak pilot uniwersalny dopiero jak mi podałes linka to wydaje mi sie to takie proste dlaczego wczesniej o tym nie pomyslałam
sorki za głupie pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
kami napisał:
1000 takk JKL21 for din hjelpen
bare hyggelig

kami napisał:
p.s. nie pomyslałam wczesniej o tym ze moge TU znalesc cos takiego jak pilot uniwersalny dopiero jak mi podałes linka to wydaje mi sie to takie proste dlaczego wczesniej o tym nie pomyslałam
sorki za głupie pytanie

kto nie pyta - wielbladzi )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
masz problem z norweska gramatyka????
bo ja tak najbardziej z skladnia zdania
skladam zdanie jak po polsku i je poprostu tłumacze słowo po slowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
gdybym była teraz w Norwegii to bym ci DAŁA tego pilota. mam jeden nieużywany ale niestety siedzę w Polsce jeszcze przez jakiś dłuższy czas. szkoda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hmmm szkoda ale wiem ze wakacje w pl to fajna sprawa wiec baw sie dobrze i ładuj baterie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
kami napisał:
masz problem z norweska gramatyka????
ja zawsze pakuje czasownik na drugie miesjce a dalej - niech sie dzieje wola nieba - i jakos nie robie chyba strasznych bledow skoro dopiero po dluzszej rozmowie potrafi pasc pytanie: a skad jestes?? wiem ze nie jestes norwegiem ale skad jestes??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
a jaki masz model tego dekodera? ja mam pilota do SAMSUNGA dsb 305
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok