Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zbigniew Karpinski KasiaMaria777 (735 niezalogowanych)
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
,,hej,,ja posiadam pilota do dekodera polsatu,,,SAMSUNG DSG S 305G....a ty jaki potrzeujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
PETER34 napisał:
,,hej,,ja posiadam pilota do dekodera polsatu,,,SAMSUNG DSG S 305G....a ty jaki potrzeujesz?

mistrzu dokladnie taki jest mi potrzebny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
JLK21 napisał:
kami napisał:
masz problem z norweska gramatyka????
ja zawsze pakuje czasownik na drugie miesjce a dalej - niech sie dzieje wola nieba - i jakos nie robie chyba strasznych bledow skoro dopiero po dluzszej rozmowie potrafi pasc pytanie: a skad jestes?? wiem ze nie jestes norwegiem ale skad jestes??

u mnie to nie jest takie proste bo w moim okregu jest nynorsk pomieszany z bukmolem i na głupie 'dlaczego' masz 5 okreslen
pozatym to mala miejscowosc(czyt wioska) wiec sa takie stare wiejskie nawyki słowne i przekrecanie słow niby tak dla zabawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
....i wlasnie taki mam,,,,,moge Ci go dac,,,ja nie potrzebuję,,,,gdzie mieszkasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
....i wlasnie taki mam,,,,,moge Ci go dac,,,ja nie potrzebuję,,,,gdzie mieszkasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mieszkam kolo stavanger
bedziesz w najblizszym czasie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ale jest jeszcze poczta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
PIOTR MARCINKOWSKI
(PETER34)
Nowicjusz
hmm,,trochę daleko,,,mieszkam w okolicach oslo,,,ale mogę Ci wyslac pocztą,,,zaden prolblem,,podaj tylko adres,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
PETER34 napisał:
[quote]hmm,,trochę daleko,,,mieszkam w okolicach oslo,,,ale mogę Ci wyslac pocztą,,,zaden prolblem,,podaj tylko adres,,,

przejzyj poczte adres wysłałam ci poczta
super dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok