Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek M Rouzi K sulikhc HC Venue (2264 niezalogowanych)
19 Postów
Emil Rybczak
(rymil)
Wiking
jutro bede dzwonil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Emil Rybczak
(rymil)
Wiking
panladny nie znasz szczegółów nie było tak kolorowo jak myślisz. zatrudnili mnie jako pracownika nieletniego miałem małą stawkę bo byle nie letni, później jak ukończyłem 18 lat to zapytałem się co jest grane i odp. mi ze jestem uczniem i muszę mieć taka stawkę wojowałem z nimi rok czasu z kumplem bo to samo miał co ja. nic nie dało do puki sie nie zwolniłem. teraz kumpla przeprosili dali mu normalna stawkę i powiedzieli ze to był błąd z ich strony. kminisz norskow ;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
rymil napisał:
panladny nie znasz szczegółów nie było tak kolorowo jak myślisz. zatrudnili mnie jako pracownika nieletniego miałem małą stawkę bo byle nie letni, później jak ukończyłem 18 lat to zapytałem się co jest grane i odp. mi ze jestem uczniem i muszę mieć taka stawkę wojowałem z nimi rok czasu z kumplem bo to samo miał co ja. nic nie dało do puki sie nie zwolniłem. teraz kumpla przeprosili dali mu normalna stawkę i powiedzieli ze to był błąd z ich strony. kminisz norskow ;/

jako pomocnik Twoja miniamlna stwka mogla byc nizsza od 127 jak podales... jakiego miales stillinga?? co dokladnie miales wpisane w kontrakt??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...bez obrazy,rymil.a ,ze nie jest kolorowo to fakt.tylko ,ze 2 lata to kawal czasu...pozytek z tego taki,ze bedziesz mial kolejne doswiadczenie zawodowe...i nie odpuszczaj!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Emil Rybczak
(rymil)
Wiking
wiem ze w branzy bydowlanej stawka bez fagbrevu to 127 a w umowie byo pomocnik ciesla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
rymil napisał:
wiem ze w branzy bydowlanej stawka bez fagbrevu to 127 a w umowie byo pomocnik ciesla

Z tymi stawkami wogóle jest różnie, teoretycznie po roku doświadczenia w branży budowlanej na danym stanowisku jako pomocnik, powinno ci się należeć 135. Z doświadczenia wiem, że fagbrev to nie wszystko, ważne są atesty ze starych miejsc pracy, oraz doświadczenie - wtedy można negocjować jeszcze wyższe stawki - no i oczywiście znajomość języka. Nie chce mi się denerwować bo bym jeszcze coś napisał o norwegach i tych ich fagbrevach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Emil Rybczak
(rymil)
Wiking
norwedzy sa hu.ami i tyle rasisci zaje.ani
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...a tak,na zas i dla wszystkich: aldona.szczepanska@atil.no
to mail do pani inspektor pracy. mozna pisac po polsku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Rymil jak tak myslisz to bierz walizki i spierdzielaj do Polski...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
rymil napisał:
norwedzy sa hu.ami i tyle rasisci zaje.ani

raczej nie wszyscy ramil, było nie było 2 lata cie dymali więc musieli cię lubić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok