Do motłochu - wyborców PiS i Konfederacji
Moje gratulacje, wygraliście. Wybraliście na prezydenta alfonsa, oszusta, dresiarza, lichwiarza, złodzieja i ćpuna.
Nie dziwię się, że wybór sutenera na głowę państwa wam nie przeszkadza, przecież księża pedofile też są dla was spoko. Wszak od "ciumka" nikt nie umarł. A jakby wam nadarzyła się okazja, handlowalibyście własną żoną, matką i córką. Bo żadna praca nie hańbi, a pieniądze nie śmierdzą.
Nie oburza was kłamca i lichwiarz, który oszukał i buchnął starszemu facetowi mieszkanie, bo przecież gdyby wam nadarzyła się taka okazja, wyjebalibyście starego, bez mrugnięcia okiem.
Bójki na ustawkach u boku morderców i gangsterów? Super, przygoda jak w kinie akcji. No bo co w tym złego skoro nawet Lech Kaczyński bił się na ustawkach, a prezydentem został i nawet ma pomniki.
Ważne, że zadowolony jest Orban, Meloni, Putin i ten co uciekł z Rumunii prawdziwi demokraci, rozkochani w rozbijaniu Unii Europejskiej. Prezydent Alfons I, nie zgodzi się na przyłączenie Ukrainy do NATO, tej Ukrainy która bohatersko walczy z ruskim zbrodniarzem wojennym.
To teraz wasz wstyd i wasz problem, tumany.
A ja? Ja już odetchnąłem i jestem zadowolony, w ciekawych czasach żyjemy, będę miał o czym pisać i na kogo pluć.
Dobranoc, ruskie ćwoki. Aport!