Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jerzy Świerzykał jerzy bujas Karol Pitek Zbigniew Karpinski noregg (146 niezalogowanych)
292 Posty
noregg
(noregg) Online
Stały Bywalec
A co to ma za znaczenie jak glosowala polonia norweska ?A wogole to juz zapomnieli dlaczego sie tu znalezli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:23  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Studenci w europie i nie tylko są indoktrynowani lewicowa propaganda, więc nic dziwnego że studenci, którzy tylko kują a nie myślą będą temu ulegać. Zresztą klasa robotnicza to najlepszy barometr poziomu rzeczywistego dobrobytu, oni wszelkie zmiany odczuwają pierwsi, Jeszcze są ludzie, dla których jest istotny światopogląd. Ktoś kto jest przeciwny zabijaniu dzieci w łonie matki nie zagłosuje na Trzaskowskiego. Gdyby nie to że Tusk ma Polaków za debili i by nie zadał ciosów poniżej pasa nie licząc się z tym że później jakoś będzie trzeba z tym żyć to pewnie Trzaskowski by wygrał. Spełnił się najgorszy scenariusz. Po tym co Tusk wyprawiał, bo nie robił tego Trzaskowski jak on ma teraz z Nawrockim współpracować? Gdyby nie były to naciągane informacje to już dawno byśmy o tym wiedzieli. Smród jakiego Tusk narobił pozostał i trzeba to wyjaśnić. Któraś ze stron będzie skompromitowana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
641 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
napisał:
A co to ma za znaczenie jak glosowala polonia norweska ?A wogole to juz zapomnieli dlaczego sie tu znalezli.
Pewnie wszyscy na przestrzeni kilkudziesięciu lat mieli ten sam powód żeby przyjechać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jacek m
(ruffies)
Wiking
Jak tam tęczowe lewaki? Ciężko włożyć z powrotem korek do szampana?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
Do motłochu - wyborców PiS i Konfederacji

Moje gratulacje, wygraliście. Wybraliście na prezydenta alfonsa, oszusta, dresiarza, lichwiarza, złodzieja i ćpuna.
Nie dziwię się, że wybór sutenera na głowę państwa wam nie przeszkadza, przecież księża pedofile też są dla was spoko. Wszak od "ciumka" nikt nie umarł. A jakby wam nadarzyła się okazja, handlowalibyście własną żoną, matką i córką. Bo żadna praca nie hańbi, a pieniądze nie śmierdzą.
Nie oburza was kłamca i lichwiarz, który oszukał i buchnął starszemu facetowi mieszkanie, bo przecież gdyby wam nadarzyła się taka okazja, wyjebalibyście starego, bez mrugnięcia okiem.
Bójki na ustawkach u boku morderców i gangsterów? Super, przygoda jak w kinie akcji. No bo co w tym złego skoro nawet Lech Kaczyński bił się na ustawkach, a prezydentem został i nawet ma pomniki.
Ważne, że zadowolony jest Orban, Meloni, Putin i ten co uciekł z Rumunii prawdziwi demokraci, rozkochani w rozbijaniu Unii Europejskiej. Prezydent Alfons I, nie zgodzi się na przyłączenie Ukrainy do NATO, tej Ukrainy która bohatersko walczy z ruskim zbrodniarzem wojennym.
To teraz wasz wstyd i wasz problem, tumany.
A ja? Ja już odetchnąłem i jestem zadowolony, w ciekawych czasach żyjemy, będę miał o czym pisać i na kogo pluć.

Dobranoc, ruskie ćwoki. Aport!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Przecież prawica to bogaci, wykształceni kapitaliści uciskający motłoch. Lewica to uciskany motłoch właśnie rządzony przez oderwanych od rzeczywistości intelektualistów. Jak był pierwszy zryw przeciw Carowi to ten motłoch wpadł w taką euforię że kopulowali mimo tłumu. Najlepiej jest tam gdzie nie ma motłochu tylko wielka klasa średnia, ale ostatnio ktoś chce ją zniszczyć a robią to neomarksisci, ruch Woke. Pozbawiają Europejczyków możliwości rozwoju a sami tworzą nowe urzędy z milionowymi wypłatami by doić system.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
noregg
(noregg) Online
Stały Bywalec
A jak mieliscie np.dr.Bartoszewicza do wyboru to co woleliscie wybierac miedzy dzuma a cholera cos mi sie zdaje ze mozna bylo nie ogladac telewizji tylko sie troche po necie porozgladac.Unikneli byscie przekazu wplywajacego na podswiadomosc.A i moze byscie przy okazji cos dobrego dla Polski zrobili.Tak sobie glosno pisze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jacek m
(ruffies)
Wiking
Się prawdziwy folksdojcz odezwał. Wyhodowany przez rodziców championów. Co tu jeszcze robisz? W tej „nacjonalistycznej” Norwegii. W Polsce czekają na ciebie tęczowe lewackie marsze. Wcześniej kup w aptece wazelinę… skoro lubisz ten sport…
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok